Τηλεόραση Ραδιόφωνο
a

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη διαιτησία του χθεσινού αγώνα στην Πάφο αλλά και στα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν.

Δείτε τις τοποθετήσεις του.


Για το παιχνίδι με τον Ακρίτα: «Θα έλεγα αυτό που είπαμε και πριν από το παιχνίδι, ότι η προτεραιότητα τώρα είναι οι τρεις βαθμοί ανεξάρτητα από τη εμφάνιση. Επίσης αυτή την περίοδο που έχουμε κάποια θέματα όπως η αλλαγή προπονητή, δεν είμαστε ιδιαίτερα απαιτητικοί όσον αφορά το θέαμα. Βδομάδα με βδομάδα όμως θα αλλάζει ο πήχης των προσδοκιών. Όμως πρέπει να συνδυάζεται με νίκες. Το 90% για μας είναι να είναι νικηφόρο το αποτέλεσμα και όλα τα άλλα να βελτιώνονται σίγα σιγάν. Δεν κινδυνέψαμε καθόλου από τον Ακρίτα πέραν από ένα σημείο στο δεύτερο ημίχρονο που με δικά μας λάθη τους δώσαμε την ευκαιρία να πιστέψουν ότι μπορούν. Αντιδράσαμε μετά το γκολ του Ακρίτα. Αυτό που μένει είναι οι τρεις βαθμοί. Αυτό κρατάμε και βλέπουμε μπροστά».

Για το τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα: «Η ομάδα αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι χρόνο για να αυξήσουν το επίπεδο έντασης τους κάποιοι παίκτες που δεν έλαβαν μέρος σε ολόκληρη την προετοιμασία. Χρειάζεται και χρόνος να περάσει την φιλοσοφία του ο νέος τεχνικός. Σαφώς και ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κάνει ακόμη πάρα πολλά για να φτάσει τις προσδοκίες του κόσμου. Δεν πήγαμε κάπου για να μη χάσουμε. Εμείς μπαίνουμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Από αυτή την άποψη αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι να είμαστε πιο ουσιαστικοί».

Για τους Σαρφό και Εφραίμ: «Διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα αυτοί οι δύο. Θα δανειστώ μια φράση του προπονητή μας. Είχαμε και καλά είχαμε και κακά. Στη φάση στην οποία σκοράρει ο Ακρίτας είναι μια φάση που δεν έπρεπε να επιτρέψουμε να έρθει η υπόδειξη αυτή από τον διαιτητή. Αυτά τα αβίαστα λάθη που έχουν να κάνουν με την έλλειψη συνεννόησης μπορούν να αποφευχθούν μέσω της ομοιογένειας. Εκεί δουλεύει και ο κ. Μιλόγεβιτς».


Για τους Κβιλιτάια και Μάγκλιτσα: «Έχουμε δύο παίκτες που στην καριέρα τους πέτυχαν μεγάλο αριθμό γκολ. Από αυτή την πλευρά δεν μας προβληματίζει κάτι. Μας προβληματίζει από την πλευρά ότι θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερη απόδοση. Και οι δύο χρειάζονται ρυθμό. Χθες ξεκινήσαμε με τον Μπλουμ ο οποίος έδειξε επίσης ότι θέλει χρόνο. Μας ανησυχεί ότι δεν είναι καλά, δυνατότητες έχουν».

Για τους τραυματίες: «Αυτοί τη στιγμή έχουμε 4 παίκτες που είναι εκτός λόγω χτυπήματος από αντίπαλο. Δύο στο προηγούμενο παιχνίδι στο κύπελο και δύο στο χθεσινό. Ο Μπέλετς αποκόμισε κάκωση στο γόνατο. Οι Βιγιαφάνες στο 5’ δέχθηκε μια γονατιά η οποία του δημιούργησε μεγάλο αιμάτωμα. Θέλω να ελπίζω ότι από αύριο θα ανεβάσει ρυθμούς. Ο Τσεμπάκ το πλάνο είναι από αύριο να μπει σε κανονικό ρυθμό. Ο Καρώ χθες δέχθηκε ένα πάρα πολύ δυνατό χτύπημα με αποτέλεσμα να έχει κάταγμα στα πλευρά. Ο Ντάλσιο δέχθηκε ένα πάρα πολύ δυνατό χτύπημα και ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ. Είναι πράγματα που μαζεύονται. Ο Βιγιαφάνες χτύπησε στο χέρι στο παιχνίδι με την Πάφο και πάλι δεν δόθηκε ούτε φάουλ. Συμβαίνουν συνέχεια. Οι διαιτητές πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Υπάρχει μεγάλη ζημιά στην ομάδα μας και πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες».

Για τον διαιτητή του χθεσινού αγώνα: «Έγινε σημείο αναφοράς και δεν έγινε από εμάς. Διάβασα αρκετά για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το παιχνίδι. Στο πέναλτι του Ακρίτα δεν βλέπουμε παράβαση. Και ο ξένος VARίστας δεν είδε κάποια παράβαση και εικάζω δεν μπόρεσε να πάρει θέση. Τώρα δεν ξέρουμε τι είδε ο διαιτητής. Κερδίσαμε και όλα αυτά δεν έπαιξαν ρόλο. Είναι όμως κάποια πράγματα που είναι βασικά. Στη τελευταία φάση εκτελέστηκε το πέναλτι της ομάδας μας, έγινε μια φάση στην περιοχή και ο διαιτητής έληξε τον αγώνα. Έπρεπε να περιμένει να δει αν εκτελέστηκε σωστά το πέναλτι».

Για το τι λέχθηκε στην Γ/Σ της ΚΟΠ: «Υπάρχει μια δυσκολία στην κάθοδο ξένων λόγω του υπερφορτωμένου προγράμματος των ξένων πρωταθλημάτων. Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα πολλών ξένών. Αυτό όμως ήταν γνωστό οπότε δεν μπορείς να υπόσχεσαι κάτι που δεν μπορείς να το τηρήσεις».