Τηλεόραση Ραδιόφωνο
4

Δείτε τις δηλώσεις των δύο τεχνικών ύστερα από την νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Ολυμπιακού με 2-0..

Σωφρόνης Αυγουστή: 

Αρχικά: "Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη δίκαιη και καθαρή νίκη. Ξέραμε πολύ καλά ότι έπρεπε να αντιδράσουμε μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Άρη. Στο 1ο μέρος μπορούσαμε να σημειώσουμε και άλλα γκολ, κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι".

«Ο Χρήστος ήθελα να τον ρωτήσω αν βρήκε μπάλα. Ξεκάθαρα μου είπε ότι βρήκε μπάλα. Θέλω να το ξανά δω, γιατί άλλαξε όλο το παιχνίδι της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο και ισορροπίες του παιχνιδιού. Αν δεν υπήρχε κάτι σε αυτή τη φάση, να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί.

Γιατί πριν από μία εβδομάδα που μπορούσαμε να το δούμε στο VAR δεν πήγαμε στο VAR, αλλά δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε γιατί η ομάδα δεν έπαιξε, δεν ήταν καλή και επικεντρωθήκαμε σε αυτό. Αλλά ήταν στο 50’ και μπορούσε ο αντίπαλος να μείνει με δέκα παίκτες και μπορούσαν να είναι διαφορετικά τα πράγματα».

Διακρίθηκαν αρκετοί παίκτες στο 1ο μέρος... Σατσιάς, Κονσταντίνοφ, Μορέιρα και όχι μόνο... "Τα παιδιά στο πρώτο μέρος έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Είναι κρίμα για τον Μορέιρα γιατί ήταν πολύ ενεργός, μας βοήθησε με την ταχύτητα του. Έχουμε δυο βδομάδες, ελπίζω να βρίσκεται μαζί μας στο επόμενο παιχνίδι. Θα αξιολογήσουμε τον τραυματισμό τις επόμενες μέρες".

Νιώσατε ότι μπαίνει περισσότερη πίεση μετά την ήττα από τον Άρη; "Γι' αυτό είμαστε εδώ. Η πίεση θα υπάρχει. Αν δεν θέλουμε αυτή τη δουλειά, να μην την κάνουμε. Σίγουρα θα κάνουμε λάθη, δεν νομίζω να είμαστε τέλειοι. Αν ήμασταν τέλειοι θα ήμασταν σε άλλη χώρα, σε πιο ψηλό επίπεδο.

Ένα σχόλιο για το ντεμπούτο του Τάσου Δώνη, είχε και μια ευκαιρία στο τέλος: "Έχει τα στοιχεία που μου αρέσουν σαν προπονητής. Είναι εκρηκτικός, γρήγορος, ξέρει να διαβάσει το παιχνίδι. Είναι στοιχεία που μας αρέσουν και γι' αυτό βρίσκεται εδώ".

Γιάννης Πετράκης: 

"Ξεκινήσαμε πολύ καλά, πιστεύω είχαμε καλή συμπεριφορά και τον έλεγχο του αγώνα. Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ. Μπορούσαμε να συμπεριφερθούμε καλύτερα. Μετά από αυτό χάλασε η εικόνα μας. Ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν βάζαμε κάποιο γκολ."

"Κάθε πράγμα για να γίνει δεν πατάς κουμπιά. Χρειάζεται δουλειά. Όλες οι ομάδες είναι πολύ ενισχυμένες και όλες είναι δύσκολο. Μπορούσαμε για το κάτι παραπάνω σε όλα τα παιχνίδια. Θέλει υπομονή και πολύ πολύ δουλειά. Ο χρόνος θα δείξει τα υπόλοιπα"

"Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Μέλημα μας είναι να γίνουμε εμείς καλύτεροι. Αν γίνουμε καλύτεροι επηρεάζουμε και την εικόνα του αντιπάλου. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και είναι κοντά να το κάνουμε."