Τηλεόραση Ραδιόφωνο
5

Δείτε τις δηλώσεις των δύο τεχνικών ύστερα από την νίκη της Καρμιώτισσας επί του Άρη με 1-2..

 

Χρίστος Χαραλάμπους 

"Θα ήθελα να πω καταρχάς δύο λόγια για τον Άρη Όσα λεφτά και να έχεις αυτό που έκαναν τα παιδιά δεν είναι εύκολο"

"Να πω μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου. Είμαι εκνευρισμένος για το δεύτερο γκολ που δεχτήκαμε. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτούς που επένδυσαν στην ομάδα. Είναι απλά μια νίκη".

"Υπήρχε διάθεση, προσαρμόστηκαν στο πλάνο οι παίκτες και μας βγήκε. Φέραμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε και νομίζω και με την κόκκινη κάρτα τελείωσε το παιχνίδι".

"Μαζί με το επιτελείο δουλεύαμε 15-16 ώρες την ημέρα, δεν υπήρχε χρόνος. Ποιότητα υπάρχει, βλέπουμε την συνέχεια"

Αλεξέι Σπιλέφσκι:

«Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι, ξέραμε ότι η άλλη ομάδα θα πόνταρε στην αντεπίθεση. Το παιχνίδι χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο που ήμασταν πολύ παθητικοί. Μπορώ να καταλάβω τους ποδοσφαιριστές μου, όμως δεν το δέχομαι. Είχαμε τις ευκαιρίες, δεν σκοράραμε, ήρθε και η κόκκινη κάρτα, θεωρώ ότι είχαμε πέναλτι στη φάση με το χέρι. Δεν ξέρω γιατί είχαμε μόνο τόσο λίγο χρόνο καθυστέρησης. Είμαστε στη διαδικασία βελτίωσης. Ακόμα και από την ήττα έχουμε να μάθουμε πολλά».

«Θέλω να πω ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας που ήρθαν στο γήπεδο, δυστυχώς τους απογοητεύσαμε. Θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε τη χαρά στα επόμενα παιχνίδια».