Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3

Δείτε τις δηλώσεις του Ε.Τ. του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριου Πετεβίνου μετά την ήττα από τον Άρη..

 

«Νομίζω αγωνιστικά δεν μπορεί κάποιος να διαφωνήσει με τον προπονήτη μας. Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν πολύ επικίνδυνος στο τρανζίσιον, ήταν κάτι που γνωρίζαμε όμως δεν είχαμε καλές επιστροφές.

Για το δεύτερο ημίχρονο, αυτό που είδαμε δεν είναι ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να έχει δέκα φάουλ και ο αγώνας να τελειώνει με 39 φάουλ, 30 από παίκτες του Άρη. Όταν συνεχώς σφυρούσε συνεχώς για φάουλ από παίκτες του Άρη τότε δεν μπορείς να είσαι και δημιουργικός. Άκουσα τον προπονητή του Άρη ότι σταματά το ποδόσφαιρο στην Κύπρο, θα σταθώ στα στατιστικά.

Η διαφορά των Κύπριων διαιτητών από τους ξένους είναι η προσωπικότητα. Ο σημερινός διαιτητής δεν έδειξε προσωπικότητα στο πρώτο ημίχρονο όταν έπρεπε να δώσει δεύτερη κίτρινη σε παίκτη του Άρη, όμως στο δεύτερο ήθελε να δείξει με τα πολλά φάουλ που σφύρισε. Γενικότερα επειδή κατάλαβα τι είπε ο Σπιλέφσκι, συμφωνώ μαζί του, δεν παίκτηκε παιχνίδι στην επανάληψη».

«Ο κύριος Σπιλέφσκι είπε ότι πρέπει να μείνουν ταπεινοί, πρέπει να μείνει και ο ίδιος. Είπε ότι θέλει να παίζεται ποδόσφαιρο, έπαιζε με τον ΑΠΟΕΛ να του θυμίσω. Να γνωρίζει σε ποιο γήπεδο αγωνίζεται και απέναντι σε ποια ομάδα. Είναι μια παρατήρηση και για τον ίδιο, για να μείνει ταπεινός».