Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3

Δείτε τις δηλώσεις του τεχνικού του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά την νίκη επί του ΑΠΟΕΛ με 1-0.. 

«Θα ήθελα να πω πολλά μετά από ένα τέτοιο ματς. Για αυτά που έγιναν έξω από το γήπεδο, πριν το ματς και μετά το ματς όμως προτιμώ να μην μιλήσω. Φανταστική δουλειά από τους παίκτες μου. Πιστεύω επιβλήθηκαν και αξίζαμε να κερδίσουμε. Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, κάποιοι παίκτες-κλειδιά δεν ήταν σήμερα στην καλύτερη φυσική κατάσταση, όπως οι Γκομίς, Στρούσκι και Κακόριν».

«Είχαμε τις πιο καθαρές φάσεις για να σκοράρουμε γι αυτό και θεωρώ ότι ήταν δίκαιη νίκη. Ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι και με κάποιες αντιδράσεις προς εμένα και τους παίκτες μου, όμως ήταν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο μας. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό αλλά θα ήθελα να υπήρχε περισσότερος καθαρός χρόνος παιχνιδιού και όχι μόνο 50 λεπτά».

«Γνώριζα για τα χρόνια που είχε να κερδίσει ο Άρης τον ΑΠΟΕΛ εδώ και ήταν ένα από τα σημεία κλειδιά μου στην ομιλία που έκανα στους παίκτες. Στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν γρήγροα, υπάρχει δρόμος και κανείς δεν σκέφτεται μακριά. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και προσγειωμένοι, μπορούμε να γιορτάσουμε απόψε, αλλά από αύριο το προπονητικό μου τιμ έχει δουλειά για τους παίκτες».