Τηλεόραση Ραδιόφωνο
πετεβινος

Δείτε τις δηλώσεις του εκπρόσωπου τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριου Πετεβίνου μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ με 3-0 από την Djurgårdens στο πλαίσιο των play offs του Κόνφερενς Λιγκ..

 

"Με ένα τέτοιο σκορ οι πιθανότητες μειώνονται. Στο ποδόσφαιρο κανένας δεν αποφασίζει για την πρόκριση πριν το τελευταίο σφύριγμα και του επαναληπτικού".

"Ο αντίπαλος ήταν αποτελεσματικός όπως έδειξε και σε προηγούμενα παιχνίδια ενώ εμείς δεν ήμασταν".

"Οι πιθανότητες μας δεν είναι πάρα πολλές Θα το παλέψουμε στη Λευκωσία από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό για το σήμα στη φανέλα και την ιστορία μας. Έχουμε πέντε μέρες προετοιμασία να πάρουμε τη νίκη και ότι συμβεί".

"Από τη στιγμή που ο αντίπαλος ήταν με 10 κάναμε πάρα πολλές προσπάθειες. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Τώρα πρέπει να εκτιμήσουμε τα δεδομένα αλλά και τον αντίπαλο τώρα που τον αντιμετωπίσαμε και τον ξέρουμε. Με το 3-0 στην πλάτη δεν μπορούμε να λέμε πολλά. Το μήνυμα είναι πως θα το παλέψουμε ως το τελευταίο λεπτό

"Σημασία δεν έχει η ήττα αλλά να παλέψουμε για την πρόκριση. Αυτό θα συμβεί αν βγάλουμε ποιότητα και δεν κάνουμε τα σημερινά λάθη. Δεν υπάρχει ΑΠΟΕΛίστας που ακόμα και στο 3-0 θα σταματήσει να υποστηρίζει την ομάδα και δεν θα έρθει στο γήπεδο"