Ειδήσεις Ραδιόφωνο
fast five
fast five
Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 09:15 μ.μ.

Μαχητές των Δρόμων: Ληστεία στο Ρίο

Ξένο πρόγραμμα
  • Πληροφορίες

Μετά τη δραπέτευση του Ντόμινικ Τορέτο (Ντίζελ) από τη φυλακή, ο Μπράιαν Ο'Κόνερ (Γουόκερ) και η Μία Τορέτο (Μπρούστερ) ξεφεύγουν από τις αρχές που τους καταζητούν, περνούν τα σύνορα και φτάνουν στο εξωτικό, αλλά και αφιλόξενο -όπως αποδείχτηκε τελικά- Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Εκεί, οι τρεις τους συμμετέχουν με μία άλλη συμμορία σε μια ληστεία αυτοκινήτων σε τρένο, καταλαβαίνουν, όμως, πως κάτι δεν πάει καλά. Ένα από τα μέλη της, ο Ζιζί δουλεύει για τον Ρέις (Almeida), έναν αδίστακτο άρχοντα των ναρκωτικών και τον ισχυρότερο άνθρωπο στο Ρίο, για τον οποίο δουλεύουν και όλοι οι διεφθαρμένοι αστυνομικοί της πόλης. Όταν ο Τορέτο συνειδητοποιεί πως ο Ζιζί ήθελε ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο από εκείνα για το αφεντικό του, ζητά από την Μία να το πάρει και να αλλάξει πορεία. Αφού ο Τορέτο και ο Ο'Κόνερ ξεφεύγουν από τον Ρέις και τους άντρες του, ανακαλύπτουν στο αυτοκίνητο ένα κρυμμένο τσιπάκι, όπου ήταν αποθηκευμένο ένα πρόγραμμα παράδοσης του Ρέις, μέσω του οποίου πραγματοποιούνταν μεταφορές των χρημάτων του.

Στο μεταξύ, ο Λουκ Χομπς (Τζόνσον), ένας αμείλικτος ομονσπονδιακός πράκτορας των Ηνωμένων Πολιτειών, φτάνει στο Ρίο καταζητώντας τους Τορέτο και τον Ο'Κόνερ, ενώ ζητάει για μεταφράστριά του μία αστυνομικό του Ρίο, την Έλενα Νίβες (Πατάκι) και την μόνη που δεν εξαγοράζεται για τον Ρέις.

Κυνηγημένοι από δύο διαφορετικές πλευρές, ο Τορέτο και ο Ο'Κόνερ αποφασίζουν να κλέψουν όλα τα χρήματα του Ρέις και απλώς να αγοράσουν την ελευθερία τους. Οργανώνουν την ομάδα τους, φέρνοντας πίσω όλους σχεδόν τους χαρακτήρες από τα προηγούμενα κεφάλαια. Προσπαθούν να οργανώσουν την τέλεια ληστεία των 100.000.000 δολαρίων του Ρέις, ώστε να αρχίσουν μία νέα ζωή.

Περισσότερα σε Ξένο πρόγραμμα