Ειδήσεις Ραδιόφωνο
seirinesstisteria
seirinesstisteria
Πέμπτη 16 Μαΐου, 22:15

Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά

Ταινίες
  • Πληροφορίες
 
Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά
 
Παραγωγή: 2011

Σκηνοθεσία Νίκος Περάκης

Πρωταγωνιστούν: 
Ορφέας Αυγουστίδης, Ιωάννης Παπαζήσης, Βίκυ Καγιά, Σωκράτης Πατσίκας, Γιώργος Σεϊτανίδης, Τζένη Θεωνά 
 
Λίγα χρόνια έχουν περάσει από το θερμό επεισόδιο στη βραχονησίδα Πίττα και η μάχιμη ομάδα καλείται ξανά στο... καθήκον, αυτή τη φορά εδράζεται στη στεριά. Οι δρόμοι ωστόσο που θα τους φέρουν πάλι μαζί ξεκινούν από εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις.
Ο Σταυρακομαθιακάκης εγκαταλείπει τον Ψηλορείτη για την Αθήνα, ακολουθώντας τα ίχνη της μυστηριωδώς απαχθείσας προστατευόμενης του, της 12χρονης ορφανής Πακιστανής Noori. Εκεί, οι Παρβαλάντζας και Παπαδάκης προσπαθούν να περισώσουν την αλυσίδα ανατολίτικων ταχυφαγείων Sevdali.
Ο Νάκος, που έχει πλέον εξελιχθεί σε χακερά και Ρομπέν των... Ραφιών, έχει βάλει σκοπό να αφυπνίσει το περί δικαίου αίσθημα των συμπολιτών του...
Ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Καλούρης, από τη μεριά του αγωνίζεται για την αισθητική αναβάθμιση της πρωτεύουσας. Ο πρώην βυσματίας και νυν περιζήτητος γκουρού Τζιμπιτζίδης πασχίζει να ανεβάσει την αυτοεκτίμηση των οπαδών του καθώς και του Υπουργικού Συμβουλίου, μέλος του οποίου είναι η πρώην του και νυν υφυπουργός Μαριαλένα.
Και μέσα σ' όλα αυτά κάπου στριμώχνεται και ο κύριος Μακρής...
 
 


     

Περισσότερα σε Ταινίες