Ειδήσεις Ραδιόφωνο
ΣΕΡΡΕΣ COVER 2
ΣΕΡΡΕΣ POSTER
ΠΕΝΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Δευτέρα 8 - Παρασκευή 12 Ιανουαρίου - 21:00

Σέρρες

Ελληνικές Σειρές
Trailer
ΣΕΡΡΕΣ COVER 2
  • Πληροφορίες

 Οι «ΣΕΡΡΕΣ» του Γιώργου Καπουτζίδη, που συζητήθηκαν και αγαπήθηκαν τόσο πολύ, έρχονται και πάλι τον Ιανουάριο στον ΑΝΤ1.

Ευαίσθητη, αιχμηρή, τρυφερή, νοσταλγική και αισιόδοξη, η σειρά-ύμνος στη διαφορετικότητα που απέσπασε δεκάδες διθυραμβικές κριτικές από ανθρώπους της τηλεόρασης και του κινηματογράφου με αβίαστο γέλιο, συγκίνηση και όνειρα για έναν καλύτερο κόσμο μέσα από την ιδιαίτερη σχέση ενός πατέρα με τον γιο του.

Υπόθεση: Στις «ΣΕΡΡΕΣ», ο ήρωας της σειράς, Οδυσσέας, ζει στην Αθήνα μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση. Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Έτσι, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη, πατέρας και γιος, ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Έχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα και απέναντί του τη Σταματίνα, τη Νάνσυ και τον Θωμά, ο Οδυσσέας θα βοηθήσει τον πατέρα του να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Μέσα από στιγμές συγκίνησης και γέλιου, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης θα γνωριστούν πραγματικά, θα αγαπηθούν από την αρχή και θα συμφιλιωθούν με τις διαφορές τους, αλλά και με την απώλεια. Σε μια επαρχιακή πόλη, με εικόνες από μια Ελλάδα που όλοι γνωρίζουμε, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης ανακαλύπτουν ότι ο κόσμος είναι πιο όμορφος όταν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, αλλά και τους γύρω μας, για αυτό που είναι πραγματικά.

Σενάριο: Γιώργος Καπουτζίδης

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης

Πρωταγωνιστές: Πάνος Νάτσης, Γιώργος Γάλλος, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιώργος Βουβάκης, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Λουίζα Πυριόχου, Λένα Ουζουνίδου.

 

Περισσότερα σε Ελληνικές Σειρές