Ειδήσεις Ραδιόφωνο
peftiinyxtamerythmo
p
Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πασχα

Πέφτει η νύχτα με...Ρυθμό

Ψυχαγωγία
  • Πληροφορίες

Κυριακή Πάσχα

Ο καταξιωμένος λαϊκός ερμηνευτής Πάνος Κιάμος, ξεσήκωσε τους ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94.9  με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και τον μοναδικό καλεσμένο του, Κώστα Μπίγαλη, που έδωσε μια ξεχωριστή 90’s νότα στη βραδιά! Η παρεΐστικη αυτή «νύχτα» ξεκίνησε με ένα stand up act του ραδιοφωνικού παραγωγού της πρωινής εκπομπής «ΜΟΡΝΙ ΚΡΟΥ του ΡΥΘΜΟΥ» και stand up comedian, Κώστα Μαλιάτση. Αμέσως μετά, τη σκυτάλη πήρε η εκθαμβωτική οικοδέσποινα της βραδιάς, Γιώτα Τσιμπρικίδου, η οποία υποδέχτηκε στην σκηνή τον Πάνο Κιάμο. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ξεσήκωσε τους ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 με τις προσωπικές του επιτυχίες, όπως το «Σαν ταινία παλιά», «Θα απουσιάζω», «Φωτιά με φωτιά» αλλά και με νέα τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο, όπως το «Μια μικρή ζημιά», «Έχω κάτι να σου πω» και «Δική σου η απόφαση». Στη συνέχεια, ο Κώστας Μπίγαλης, ήρθε στη σκηνή κι ερμήνευσε τις αγαπημένες διαχρονικές επιτυχίες του «Με την πρώτη ματιά» και «Του Αιγαίου τα μπλουζ».

Δευτέρα Πάσχα

Ο Αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής Γιάννης Πλούταρχος, μάγεψε τους ακροατές του ΡΥΘΜΟΥ 94.9  με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αλλά και τραγούδια σε στίχους της ανεπανάληπτης Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου. Μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο τραγούδησε η Κατερίνα, ενώ συμμετείχε και η Ασημένια Βουλιώτη, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ψυχοκόρες».

Ο μοναδικός καλλιτέχνης παρέσυρε το κοινό στον «ρυθμό» των μεγάλων επιτυχιών του, όπως «Ο έρωτας ακούει στο όνομα σου» και το «Πάψε επιτέλους», την τελευταία του επιτυχία. Ιδιαίτερα σημαντική στιγμή ήταν το αφιέρωμα στην σπουδαία στιχουργό Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, με τον Γιάννη Πλούταρχο να ερμηνεύει τραγούδια που παραμένουν ανεξίτηλα στον χρόνο, όπως το «Το τελευταίο βράδυ μου» και το «Κόσμε γυάλινε», ενώ δεν έλειπε και το «Όνειρο απατηλό», το οποίο ο Γιάννης Πλούταρχος ερμήνευσε μοναδικά μαζί με την Κατερίνα. Ένα ακόμη ντουέτο, που ενθουσίασε το κοινό, ήταν αυτό με την ηθοποιό Ασημένια Βουλιώτη, με την οποία ερμήνευσαν μαζί το τραγούδι «Περασμένες μου αγάπες».

Περισσότερα σε Ψυχαγωγία