Ειδήσεις Ραδιόφωνο
Οι προδότες tv show
Οι προδότες tv show
Πρεμιέρα 7 Ιουνίου - Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

Οι Προδότες

Ψυχαγωγία
  • Πληροφορίες

«Οι Προδότες», είναι το πρώτο παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου, στην ελληνική τηλεόραση, που πρόσφατα απέσπασε δύο βραβεία BAFTA από την Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης. Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:15, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης θα μας μυεί σε έναν κόσμο, όπου Πιστοί και Προδότες συνυπάρχουν, σε έναν κόσμο όπου κανείς δεν είναι αθώος!

22 άγνωστοι μεταξύ τους έρχονται για να παίξουν και να κερδίσουν. Οι ρόλοι θα μοιραστούν από την πρώτη στιγμή. Κάποιοι θα είναι Πιστοί και κάποιοι Προδότες. Κανείς, όμως, δεν θα γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα των γύρω του. Πόσο καλά μπορούν Πιστοί και Προδότες να πουν το τέλειο ψέμα και να υπερασπιστούν την αλήθεια τους; Θα καταφέρουν οι Προδότες να βγάλουν από τη μέση τους Πιστούς, και οι Πιστοί, αντίστοιχα, να τους αναγνωρίσουν πριν το ρολόι δείξει μεσάνυχτα και έτσι να παραμείνουν ζωντανοί;

«Οι Προδότες», το διεθνές format που ξεχωρίζει για τα μυστικά και τις συνωμοσίες του, έχει εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές παγκοσμίως και πρόσφατα κέρδισε δύο βραβεία BAFTA, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό παιχνίδι στρατηγικής  που δοκιμάζει κάθε λεπτό τις σχέσεις των παικτών  και την ψυχολογία τους.

Από το πρώτο, κιόλας, επεισόδιο, κάποιοι από τους παίκτες ορίζονται μυστικά ως Προδότες, χωρίς η υπόλοιπη ομάδα να γνωρίζει την ταυτότητά τους. Κάθε μέρα, όλοι μαζί, δουλεύουν σαν ομάδα για να συγκεντρώσουν μέχρι και 100.000 ευρώ, ολοκληρώνοντας  ιδιαίτερες  αποστολές. Κάθε βράδυ, ενώ οι Πιστοί κοιμούνται, οι Προδότες συναντιούνται μυστικά και αποφασίζουν ποιον Πιστό θα δολοφονήσουν. Με αυτόν τον τρόπο, εξοντώνουν έναν έναν τους Πιστούς, με στόχο να υπερισχύσουν εκείνοι στο τέλος. Και οι Πιστοί, όμως, δεν είναι ανυπεράσπιστοι. Έχουν και αυτοί ένα πολύ ισχυρό όπλο στη διάθεσή τους: την ψηφοφορία της Στρογγυλής Τραπέζης. Εκεί οι Πιστοί  προσπαθούν να εντοπίσουν τους Προδότες, με τις υποψίες και τις κατηγορίες όλων να εκφράζονται ενώπιον όλων. Στο τέλος αυτής της διαδικασίας όλοι ψηφίζουν εκείνον ή εκείνη που θεωρούν ότι είναι Προδότης.

ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ 

Λίγο πριν η Έπαυλη των Προδοτών ανοίξει τις πύλες της, ρίξτε μια ματιά στο Λεξιλόγιο των Προδοτών. Μελετήστε την ορολογία, τις έννοιες και τους κανόνες του πρώτου παιχνιδιού στρατηγικής και μυστηρίου, στην ελληνική τηλεόραση, γιατί… θα σας χρειαστεί! 

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 22:15, «Οι Προδότες» κάνουν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, και θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, όπως ακριβώς συνέβη σε πάνω από 22 χώρες παγκοσμίως. 

«Οι Προδότες», που πρόσφατα απέσπασαν δύο βραβεία BAFTA από την Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης έρχονται κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:15, για να μας μυήσουν σε έναν κόσμο, όπου Πιστοί και Προδότες συνυπάρχουν, σε έναν κόσμο όπου κανείς δεν είναι αθώος! 

ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ 

ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ: Οι Προδότες προσκαλούν έναν Πιστό να ενταχθεί στην ομάδα των Προδοτών. Ο Πιστός, βέβαια, έχει την επιλογή να αρνηθεί αυτή την πρόταση. 

ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ: Σε αυτόν τον χώρο, οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν κάποια «όπλα», όπως την Ασπίδα προστασίας και το Στιλέτο. 

ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ: Είναι ένα μενταγιόν που προστατεύει τον κάτοχό του από τη δολοφονία. 

ΣΤΙΛΕΤΟ: Πρόκειται για ένα επιθετικό όπλο, που δίνει διπλή ψήφο στη Στρογγυλή Τράπεζα. 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ: Εντολή στους Προδότες να επιλέξουν 3 παίκτες. Ένας από τους 3 θα δολοφονηθεί το επόμενο βράδυ. 

ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: Η αίθουσα όπου συγκεντρώνεται όλη η ομάδα, με σκοπό να ψηφίσει και να διώξει έναν Προδότη από το παιχνίδι. 

ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ: Το χαρτί πάνω στο οποίο οι Προδότες γράφουν το όνομα του παίκτη που θέλουν να δολοφονήσουν και το οποίο παραδίδουν στον παρουσιαστή. 

ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ: Ο χώρος όπου οι Προδότες συναντιούνται κάθε βράδυ και συνωμοτούν, ώστε να δολοφονήσουν ή να στρατολογήσουν Πιστούς. 

ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ: Όταν στο παιχνίδι έχει απομείνει μόνο ένας Προδότης, αυτός υποχρεούται να εκβιάσει έναν Πιστό για να γίνει Προδότης. Ο Πιστός έχει δύο επιλογές, να δεχθεί και να γίνει Προδότης ή να αρνηθεί με αποτέλεσμα να δολοφονηθεί. 

ΠΡΟΔΟΤΕΣ: Σκοπός τους είναι να επιβιώσουν χωρίς να τους υποψιαστούν οι Πιστοί. Μπορούν να ψηφιστούν στη Στρογγυλή Τράπεζα. 

ΠΙΣΤΟΙ: Σκοπός τους είναι να ανακαλύψουν τους Προδότες. Μπορούν να ψηφιστούν στη Στρογγυλή Τράπεζα, να δολοφονηθούν από τους Προδότες ή μετά από πρόσκληση να γίνουν Προδότες. 

ΕΠΑΘΛΟ: Αυξάνεται σε κάθε αποστολή και μπορεί να φτάσει τις 100.000 ευρώ. 

«ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ» με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη! 

Πρεμιέρα, Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 22:15 & κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:15 στον ANT1. 

#Prodotes

Περισσότερα σε Ψυχαγωγία