Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3

Ο τελικός του Κυπέλλου Σουηδίας ολοκληρώθηκε με επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της θριαμβεύτριας Χάκεν, οι οποίοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και συνεπλάκησαν με αστυνομικούς. Έξαλλος ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς που ήταν σχολιαστής στην TV.

 

 

Ο τελικός του Κυπέλλου Σουηδίας μεταξυ Χάκεν και Μιάλμπι ήταν επεισοδιακός. Η πρώτη έκανε το νταμπλ, όμως οι φίλαθλοί της προέβησαν σε επεισόδια κατά τους πανηγυρισμούς στην έδρα της δεύτερης.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο "Στραντβάλεν" του Σέλβεσμποργκ, με τους πρωταθλητές να φτάνουν σε τρία γκολ μέσα σε λίγα λεπτά στο τέλος του 1ου και στην αρχή του 2ου μέρους και να "κλειδώνουν" ακόμα ένα τρόπαιο.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τη Χάκεν να πανηγυρίζει στον αγωνιστικό χώρο και ορισμένους φιλάθλους της να εισβάλλουν για να κάνουν το ίδιο με τους παίκτες της ομάδας τους.

 

Το κλίμα εκτραχύνθηκε σύντομα όμως, με συνέπεια να υπάρξουν συμπλοκές οπαδών και αστυνομικών, μέχρι οι αρχές να καταφέρουν να ανακτήσουν τον έλεγχο στο γήπεδο.

Την ίδια στιγμή, ο Αστρίτ Αϊντέρεβιτς, πρώην παίκτης της ΑΕΚ που έχει σταματήσει από το ποδόσφαιρο εδώ και δύο χρόνια, ως σχολιαστής του τελικού σε κανάλι της Σουηδίας, ξέσπασε εναντίον των φιλάθλων που προκάλεσαν τα επεισόδια.

"Τόσο αχρείαστο. Άντε γ@@@@@@@ε. Είναι ηλίθιοι. Σταματήστε τους αμέσως, μην τους αφήσετε να βρεθούν ξανά σε τέτοιο παιχνίδι. Έχουμε οικογένειες και παιδιά που βλέπουν, είναι αυτά παραδείγματα; Τόσο αχρείαστο. Αυτές οι σκηνές είναι τραγικές για να τις βλέπεις", υποστήριξε ο πρωταθλητής Ελλάδας του 2018.

Μάλιστα ένας οπαδός κατέβασε το παντελόνι του! 

Πηγή: sports24.gr