Τηλεόραση Ραδιόφωνο
σδα

Σε ξαφνικό lockdown οδηγήθηκε ο Πύργος του Τραμπ στο Σικάγο, λόγω συναγερμού που σήμανε για εισβολή ένοπλης στον 27ο όροφο του κτιρίου. Οι Αρχές αποσαφήνισαν ότι το συμβάν δεν συνδέεται με κάποια τρομοκρατική ενέργεια, με τις πληροφορίες να θέλουν τη γυναίκα να παρουσιάζει επιθετική συμπεριφορά λόγω της βίας που φέρεται να υπέστη από τον σύζυγό της. 


Η γυναίκα μπήκε στο κτίριο που βρίσκεται στη λεωφόρο N. Wabash 401 γύρω στις 11.35 π.μ τοπική ώρα κρατώντας καραμπίνα.

Μετά το συμβάν, η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για ένα μεμονωμένο περιστατικό που δεν συνδέεται με την τρομοκρατία.

Αναστάτωση επικράτησε γύρω από την περιοχή όπου καταγράφηκε το συμβάν, με την αστυνομία να κλείνει τους δρόμους και την είσοδο στον Πύργο να απαγορεύεται. Παράλληλα, τρόμος επικράτησε, σύμφωνα με αναφορές αυτοπτών μαρτύρων, μεσα στο κτίριο.

H παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων ήταν ισχυρή έξω από το κτίριο όπου βρίσκονται διαμερίσματα και δωμάτια ξενοδοχείων.

Ένοικος δήλωσε στα αμερικανικά ΜΜΕ ότι οι Αρχές δεν αφήνουν τον κόσμο να μπει μέσα στο συγκρότημα. «Έκανα μερικές δουλειές στο σπίτι, μαγείρευα και σκέφτηκα να πάρω λίγο αέρα. Με το που κατέβηκα στο λόμπι, αξιωματούχοι με έβγαλαν έξω άρον-άρον», δήλωσε ο Στιβ.

«Τους ρώτησα πολλές φορές τι έχει συμβεί αλλά δεν μου λένε», προσέθεσε ο ένοικος διαμερίσματος του Trump Tower.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγες ώρες μετά τη δίκη Τραμπ στην οποία του απαγγέλθηκαν 34 κατηγορίες γα την υπόθεση χρηματισμού της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, το 2016, με την οποία ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ διατηρούσε σχέση.

Πηγή: Protothema.gr