Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3

Η ιταλική αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τέσσερα άτομα, τα οποία κατηγορούνται για την κλοπή πέρυσι τον Απρίλιο του ρολογιού του Σαρλ Λεκλέρ, αξίας 300.000 ευρώ.
Βίντεο με τον Σαρλ Λεκλέρ να αναζητεί στην πόλη Βιαρέτζιο, στις 18 Απριλίου 2022, τα άτομα που του έκλεψαν το πανάκριβο ρολόι του, δημοσιοποίησαν οι Καραμπινιέρι. Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι συνελήφθησαν 4 άτομα (τρεις άνδρες και μία γυναίκα), ως ύποπτοι για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Στο βίντεο φαίνεται ο οδηγός της Scuderia Ferrari να αναζητά με την 488 Pista Spider τα άτομα που επέβαιναν σε σκούτερ και λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει το πανάκριβο Richard Mille RM67 ‘Leclerc’, αξίας 300.000 ευρώ, από το χέρι του.

Πέρα από τους δύο αναβάτες του σκούτερ, συνελήφθησαν - ως συνεργοί τους - ένας 39χρονος άνδρας και μία 29χρονη γυναίκα που επέβαιναν σε ένα SUV, το οποίο είχε ενοικιαστεί στη Νάπολη. Μάλιστα η αστυνομία αναφέρει ότι με ελιγμούς που έκαναν δυσκόλεψαν τον Λεκλέρ να καταδιώξει το σκούτερ.

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται και για άλλα παρόμοια περιστατικά, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν πανάκριβα ρολόγια και το ποσό των 23.000 ευρώ.