Τηλεόραση Ραδιόφωνο
3


Ένας τσακωμός μεταξύ του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι και μίας παρέας φίλων της Μίλαν που βρέθηκε σε διπλανό αμάξι είχε άκρως ασυνήθιστο αποτέλεσμα, με τον προπονητή της Αταλάντα να τους πετάει ένα σάντουιτς πάνω στον εκνευρισμό του.


Όλα τα είχε όλα ο Τζαν Πιερο Γκασπερίνι, το "πείραγμα" των φίλων της Μίλαν του έλειπε για να "δέσει το γλυκό". Αναφερόμαστε στο βράδυ της Κυριακής, με την Αταλάντα να γνωρίζει την ήττα με 2-0 στο Σαν Σίρο που την έριξε στην 6η θέση της βαθμολογίας της Serie A και τον προπονητή της να έχει ένα άβολο συναπάντημα με μία παρέα φίλων των ροσονέρι λίγο μετά το τέλος του ματς.


Για την ακρίβεια, την ώρα που βρισκόταν στο αμάξι του και αποχωρούσε από το στάδιο, με τους φίλους της Μίλαν που βρίσκονταν στο διπλανό αμάξι να τον αναγνωρίζουν και να αρχίζουν να του φωνάζουν με όχι και τόσο ευγενικό τρόπο.

"Δεν έχεις κερδίσει τίποτα", του φώναξαν μεταξύ άλλων, με τον "Γκασπ" να χάνει την αυτοκυριαρχία του του και να τους πετάει μέσα από το παράθυρο το σάντουιτς που έτρωγε, για να καταλήξει στο δικό τους αμάξι.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο προπονητής των μπεργκαμάσκι είχε την απαιτούμενη ψυχραιμία να ανεβάσει άμεσα το παράθυρο του αμαξιού του, ώστε να αποφύγει την "επιστροφή" του σάντουιτς από την παρέα των τιφόζι της Μίλαν.

Πηγή: https://www.sport24.gr/