Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καρναβαλι

Τελειώνει αύριο το 10ημερο πάρτι που έστησε η Λεμεσός. Μετά από σχεδόν 3 χρόνια πανδημίας, το καρναβάλι επέστρεψε για πρώτη φορά χωρίς κανένα περιορισμό και οι καρναβαλιστές όλης της Κύπρου το εκμεταλλεύονται στο έπακρον.
Το Λεμεσιανό Καρναβάλι που άρχισε στις 16 του μήνα με καθημερινές αποκριάτικες εκδηλώσεις κορυφώνεται αύριο με τη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Τρίτου.
Το πρωί ο Δήμος Λεμεσού διοργάνωσε οικογενειακές βόλτες με ένα ειδικά διαμορφωμένο τρενάκι με αποκριάτικη διάθεση το οποίο πραγματοποιούσε διαδρομές στο κέντρο της πόλης, χαρίζοντας χαμόγελα και όμορφες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους που απόλαυσαν τον περίπατο τους, σε μια ηλιόλουστη μέρα.
Το μεσημέρι οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με καρναβαλίστικη διαδρομή που διοργάνωσε η Λέσχη Παλαιού Αυτοκινήτου Λεμεσού, διασχίζοντας την πόλη και περνώντας από διάφορα κεντρικά σημεία, αρχίζοντας από το χώρο στάθμευσης Εναερίου με κατάληξη την Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου.
Η διασκέδαση συνεχίστηκε και το απόγευμα σε ρυθμούς ριο ντε τζανέιρο. Οι Κανταδόροι  του Γιωργαλλέτου, της ΕΔΟΝ Λεμεσού, οι Κανταδόροι Μοντέρνοι Καιροί, Αρίονες, η ομάδα «Κανταδόροι Λεμεσού», η ομάδα Κυπρίων Κανταδόρων και το Ανδρικό Φωνητικό Σύνολο «Ιλαντρον» τραγούδησαν, χόρεψαν και διασκέδασαν σε ρυθμούς σάμπα μαζί με δεκάδες πολίτες που βρέθηκαν έξω από το Δημοτικό Παττίχειο Θέατρο.

καρναβάλι