Τηλεόραση Ραδιόφωνο
sea lion

Έναν απρόσκλητο αλλά ταυτόχρονα τον πιο γλυκό επισκέπτη δέχεται πολύ συχνά ένα ξενοδοχείο στο Puerto Ayora στα νησιά Γκαλαπάγκος. Ο λόγος για ένα θαλάσσιο λιοντάρι με το όνομα Wendy, η οποία αφήνει για λίγο το σπίτι της, την θάλασσα και επισκέπτεται το ξενοδοχείο για να απολαύσει για λίγο την πισίνα και να χαλαρώσει στις ξαπλώστρες.

Στο βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου η Wendy αφού εισήλθε στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου από μία σκάλα που ενώνει τη θάλασσα με το ξενοδοχείο, κάνει μια απολαυστική βουτιά στην πισίνα και ακολούθως με απόλυτη άνεση και χωρίς να ''ζητήσει'' άδεια ξαπλώνει στην ξαπλώστρα ενός κύριου ο οποίος της την παραχωρεί αμέσως.

Το στιγμιότυπο μπορεί να θυμίζει ταινία ωστόσο όλο αυτό το γεγονός είναι αληθινό.

«Είναι η ειδική μας καλεσμένη», είπε στο The Dodo εκπρόσωπος του ξενοδοχείου.

Δεν είναι σαφές πότε ακριβώς η Wendy άρχισε να κάνει εμφανίσεις στο ξενοδοχείο, ωστόσο από το βίντεο γίνεται αντιληπτό ότι νιώθει σαν στο σπίτι της. Αφού πέρασε τις μέρες της κολυμπώντας στη θάλασσα, άγρια ​​και ελεύθερη, η Wendy είναι γνωστό ότι επιστρέφει στους χώρους του ξενοδοχείου για μια βουτιά στην πισίνα και έναν υπνάκο στην αγαπημένη της ξαπλώστρα.