Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Άγιος Θεόδωρος Στεφάνι

Πολλές κοινότητες έχουν επιλέξει σημεία θέας τα οποία αποτελούν έναν ευχάριστο σταθμό για τους επισκέπτες τους. Ένα από αυτά τα σημεία που αξίζει να επισκεφθείτε είναι το σημείο θέας «Στεφάνι» που βρίσκεται στο όμορφο χωριό Άγιος Θεόδωρος.

Το γραφικό χωριό Άγιος Θεόδωρος βρίσκεται στην επαρχία Λάρνακας και γειτονεύει με τα χωριά Κοφίνου, Μαρώνι, Ψεματισμένος, Σκαρίνου και Τόχνη.

Άγιος Θεόδωρος Στεφάνι

Το σημείο θέας «Στεφάνι» βρίσκεται στα ανατολικά του χωριού, στην κορυφή του δεύτερου ψηλότερου βουνού της κοινότητας. Από αυτή την εξαιρετική τοποθεσία οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν από ψηλά τα Λεύκαρα, το Σταυροβούνι, τις περιοχές Πεντάσχοινου, Βασιλικού και όταν οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, τη Λάρνακα.

Άγιος Θεόδωρος Στεφάνι

Εκτός από την υπέροχη θέα, εντυπωσιακή είναι και η κατασκευή αυτού του σημείου, η οποία μοιάζει με ξύλινο πλαίσιο, ιδανικό για φωτογραφίες με φόντο την εξαιρετική θέα που το περιβάλλει.

Αν λοιπόν, αυτές τις μέρες βρεθείς στην Λάρνακα και συγκεκριμένα στο χωριό Άγιος Θεόδωρος, κάνε μια στάση για να απολαύσεις τη μαγευτική θέα.

Άγιος Θεόδωρος Στεφάνι

Για περισσότερα επισκεφθείτε το www.through-my-eyes.net

Ή ακολουθήστε το Through My Eyes στο Instagram και στο Facebook