Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2

Τι και αν έχουν περάσει τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά βρίσκεται σε αναμονή με την ίδια λαχτάρα για μικρούς και μεγάλους. Τις ωραιότερες μέρες του χρόνου όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας σίγουρα επιζητούν μέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς ... και τι καλύτερο σαν επιλογή από μια οικογενειακή εξόρμηση στα Ορεινά χωρία της Κύπρου μας τα οποία έχουν «μεταμορφωθεί» στους απόλυτους παραμυθένιους χριστουγεννιάτικους προορισμούς μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου 2023. Ελάτε μαζί μας για λίγες ακόμα ημέρες χριστουγεννιάτικης μαγείας.


 

Χριστουγεννιάτικο χωριό στον Καλοπαναγιώτη

Ονειρεμένο εορταστικό κλίμα κατακλύζει και το χωρίο του Καλοπαναγιώτη και συγκεκριμένα την περιοχή της Μονής Λαμπαδιστή καθώς και την Παλιά Γειτονιά του χωριού. Οι πολλαπλές εκδηλώσεις, τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα, η εορταστική μουσική, η παράδοση, τα ζεστά ροφήματα και η μοναδική ατμόσφαιρα της περιοχής δημιουργούν τον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό για μικρούς και μεγάλους.
Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

1

 

2

 

3

Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στον Καλοπαναγιώτη ΕΔΩ.

Χριστουγεννιάτικο χωρίο στο Φικάρδου

Ένα παραμυθένιο χωρίο γεμάτο αρώματα, χρώματα και ζεστασιά περιμένει όσους επιλέξουν το Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Φικάρδου για χαλαρές ημέρες Δεκεμβρίου - Ιανουαρίου. Παραστατικές ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, εργαστήρια οινογαστρονομίας και χειροτεχνίας, άφθορα τοπικά προϊόντα, ζεστά ροφήματα και τα αγαπημένα μας πρόσωπα αποτελούν τον απόλυτο χριστουγεννιάτικο συνδυασμό για τον κάθε ένα από εμάς ο οποίος επιζητά την μαγεία των Χριστουγέννων μέσα στην δύσκολη καθημερινότητα.

Στον μοναδικό, προστατευόμενο οικισμό του Φικάρδου η μαγεία των χριστουγέννων είναι όντως... μοναδική.

2
2

Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Κυπερούντα

Το χριστουγεννιάτικο χωριό της Κυπερούντας έχει στόχο να προσφέρει στους επισκέπτες γεύσεις, θεάματα, άφθονη διασκέδαση και μοναδικές εμπειρίες από την κυπριακή ύπαιθρο με φόντο την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα των ημερών. Στο χωριό υπάρχουν περίπτερα με ζεστά ροφήματα και ζεστό φαγητό για τις κρύες βόλτες του χειμώνα.

Το Χριστουγεννιάτιο χωριό της Κυπερούντας λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 – 16:00 και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 11:00 – 21:00.

Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο Φικάρδου ΕΔΩ.

2
3
1

Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην Κυπερούντα ΕΔΩ.

Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πόλη Χρυσοχούς

Ο Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων η οποία εμπλουτίζεται με τα πολλαπλής επιλογής παιχνίδια και ψυχαγωγικά προγράμματα για τα παιδιά και όχι μόνο, με το εκλεκτό ζεστό φαγητό και τα ζεστά ροφήματα τα οποία συντροφεύουν το κάθε παρευρισκόμενο.

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό της πόλης Χρυσοχούς λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 18:00 και κάθε Σάββατο – Κυριακή, συμπεριλαμβανομένων και των αργιών από τις 10:00 – 21:00.

1

 

2

 

3

Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στη Πόλη Χρυσοχούς ΕΔΩ

Χριστουγεννιάτικο χωριό στον Αγρό

Ένα από τα αγαπημένα μέρη για εξορμήσεις στην ύπαιθρο είναι και το χωριό του Αγρού. Την περίοδο των εορτών το μαγευτικό και ζεστό κλήμα, μαγνητίζει κάθε επισκέπτη για έστω και μια σύντομη στάση. Το χριστουγεννιάτικο χωριό στον Αγρό περιλαμβάνει αμέτρητες δραστηριότητες για άτομα όλων των ηλικιών συνοδευόμενο από πλούσια χριστουγεννιάτικα εδέσματα, ζεστό κρασί και πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα όπως οι θεατρικές παραστάσεις, οι χοροί και οι χειροτεχνίες.

2

 

2

 

2

Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στον Αγρό ΕΔΩ.

 

Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Δερύνεια

Το Χριστουγεννιάτικο χωρίο της Δερύνειας επισφραγίζει την χριστουγεννιάτικη διάθεση της περιόδου μέσω του εορταστικού προγράμματος που έχει δημιουργήσει για μικρούς και μεγάλους προσφέροντας στιγμές διασκέδασης και γιορτής.

Τι και αν έχουν περάσει τα Χριστούγεννα ... αναμένονται ακόμη 18 ημέρες μπόλικης ξεγνοιασιάς, χορού, τραγουδιού, διασκέδασης και χαλάρωσης στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Δερύνειας συντροφία με τον Άγιο Βασίλη.

Το χωριό λειτουργεί καθημερινά από τις 11:00 – 20:00.

 

2

 

2

Δείτε όλες τις εκδηλώσεις στη Δερύνεια ΕΔΩ.

Χριστουγεννιάτικο χωρίο στην Καλαβασό

Ακόμη ένα χωρίο της Κύπρου το οποίο σηματοδοτεί την περίοδο των εορτών είναι η Καλαβασός και συγκεκριμένα το Χριστουγεννιάτικο χωρίο της Καλαβασού. Το χωρίο αυτό πέραν της διασκέδασης και της χαλάρωσης που προσφέρει, δίνει την δυνατότητα γνωριμίας και επαφής με την κυπριακή παράδοση μέσω των κυπριακών γεύσεων σε συνδυασμό με την μαγευτική ύπαιθρο.

Το χριστουγεννιάτικο χωρίο λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00-16:00 και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 11:00-21:00.

 

1
2

Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην Καλαβασό ΕΔΩ.

Τα Χριστούγεννα δεν είναι απλά μια εποχή. Είναι συναίσθημα και όμορφες στιγμές. Όπως αυτές που μπορεί να ζήσει κάποιος σε ένα από τα χριστουγεννιάτικα χωριά μας.