Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μπαλι

Το Μπαλί αποτελεί ένα θαυμάσιο προορισμό για τους λάτρεις της περιπέτειας και της...μαγείας. Για όσους ασχολούνται με το Instagram και επιδιώκουν να εμπλουτίζουν το περιεχόμενο τους με μοναδικές και εντυπωσιακές λήψεις, τότε το ταξίδι σας στο Μπαλί , θα σας το παρέχει αυτό αναδιαμφισβήτητα. 

Υπάρχουν πολλά αξιοθέατα αλλά και σημεία που η ίδια η φύση έχει δημιουργήσει, τα οποία εγγυώνται ότι θα κάνουν τις φωτογραφίες σας εκπληκτικές.

Μερικά από αυτά που αξίζουν να προστεθούν στη λίστα σας:

  • Ο Δίδυμος καταρράκτης Banyumala

Όχι τόσο γνωστός και συχνά επισκέψιμος όσο άλλοι καταρράκτες στο Μπαλί, ωστόσο ο δίδυμος καταρράκτης Banyumala διατηρεί ακόμα την καθαρή φυσική του ομορφιά. Αυτός ο εκπληκτικός καταρράκτης βρίσκεται στο δρόμο του κρατήρα μεταξύ του Munduk και του κύριου αυτοκινητόδρομου από τη Singaraja προς το Denpasar. Δεν είναι μια εύκολη πεζοπορία ούτε ένας εύκολος καταρράκτης για να βρεις, αλλά σίγουρα αξίζει την περιπέτεια. Όλο το ταξίδι σας θα περιβάλλεται από καταπράσινα δέντρα, βράχους, ένα ποτάμι που θα συναντήσετε και τον ίδιο τον όμορφο καταρράκτη. Επισκεφθείτε τον Δίδυμο Καταρράκτη Banyumala για χαλάρωση κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

καταρρακτης
bali

 

  • Το μονοπάτι Campuhan Ridge

Το Μπαλί είναι δημοφιλές για τα εκπληκτικά φυσικά του αξιοθέατα. Αυτό που σίγουρα πρέπει να επισκεφτείτε είναι το Campuhan Ridge Walk. Αυτό το γραφικό μονοπάτι πεζοπορίας στην ορεινή κοιλάδα είναι σίγουρα ένα εξαιρετικό καταφύγιο για να πάρετε μια ανάσα φρέσκου αέρα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής εννέα χιλιομέτρων σε λόφο, θα σας συνοδεύουν τα πιο αξιοσημείωτα τοπία στην πλαγιά του λόφου και η καταπράσινη κοιλάδα του ποταμού Sungai Wos. Εάν είστε τυχεροί και ο καιρός είναι πολύ καλός, θα δείτε ακόμη και το όρος Agung να στέκεται ψηλά και περήφανα στη διαδρομή.

μονοπατι
το όρος Agung
Tο όρος Agung
  • Ο ναός Gunung Kawi

Ο ο ναός Gunung Kawi περιλαμβάνει μια συλλογή από αρχαία ανάγλυφα, σκαλισμένα στην όψη ενός βράχου. Ο ναός βρίσκεται εύκολα και είναι μια εξαιρετική στάση για να προσθέσετε στη διαδρομή σας στο Μπαλί. Πριν οι επισκέπτες εισέλθουν στο χώρο, προσφέρεται ένα χωμάτινο βάζο γεμάτο με αγιασμό για να ραντίσουν το σώμα τους.

bali
bali
  • Ο ναός Lempuyang Luhur

Ένα άλλο αγαπημένο σημείο για αξεπέραστες φωτογραφικές λήψεις, είναι ο ναός Lempuyang. Ένας αρχαίος ναός που βρίσκεται στα ανατολικά του Μπαλί. Αυτός ο ναός πιστεύεται ότι προϋπήρχε των περισσότερων ινδουιστικών ναών στο νησί και βρίσκεται σε υψόμετρο 1.175 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Το ύψος είναι προσβάσιμο με την προβλεπόμενη σκάλα, απότομο και φτάνει τα 1.700 σκαλοπάτια με πολλά αξιοθέατα κατά μήκος της διαδρομής, συμπεριλαμβανομένων αρκετών μικρότερων ναών.

μπαλι
μπαλί
  • Η κούνια του Μπαλί

Και μην παραλείψετε την Bali Swin. Πολλές διαφορετικές κούνιες σε διάφορα ύψη που έχουν θέα σε μια όμορφη κοιλάδα με φοινικόδεντρα και ένα ποτάμι, θα σας χαρίσει εκτός από μια μοναδική εμπειρία ζωής αλλά και τις πιο ωραίες φωτογραφικές λήψεις.

The Bali Swing
The Bali Swing

με πληροφορίες από indonesia.travel
φωτογραφίες: pinterest