Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ant1radio2023

Aπό Δευτέρα 16/12 μέχρι και τη Παρασκευή 22/12, το Ant1 Radio θα παίζει ό,τι μουσική γουστάρεις!

Αν θέλεις να ακούσεις το αγαπημένο σου τραγούδι να παίζει στο ραδιόφωνο τότε θα πρέπει να μας στείλεις μήνυμα στο 3344 με τον τίτλο όποιου τραγουδιού επιθυμείς να ακούσεις και εμείς θα το παίξουμε στον αέρα ανα πάσα στιγμή!

Ώρες Μαραθωνίου: Σάββατο - Κυριακή 8:00πμ-20:00μμ Ι Δευτέρα με Παρασκευή 6:00πμ-20:00μμ

Κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου μας (16-22/12) θα έχουμε και ένα ειδικά στολισμένο αυτοκίνητο το οποίο θα βολτάρει σε όλες τις πόλεις! Θα έχουμε και πολλά παιχνίδια που θα παίζουμε ON AIR με τους ακροατές μας οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα!

Για τον Μαραθώνιο μας, η Τράπεζα Κύπρου θα διαθέσει το ποσό των 10000 ευρώ για αγορά εξοπλισμού εκτάκτων αναγκών!

Η Κλιματική κρίση επηρεάζει έντονα και την Κύπρο , μιας και αποτελει μέρος μιας περιοχής που δοκιμάζεται από ακραία καιρικά φαινόμενα. Πρόσφατα γίναμε μάρτυρες σε καταστροφικές πλημμύρες στην Ελλάδα αλλά και σαρωτικές πυρκαγιές σε όλες σχεδόν τις μεσογειακές χώρες. Η σωστή πρόληψη , η έγκαιρη αντιμετώπιση και η αποτελεσματική αποκατάσταση των συνεπειών φυσικών και ανθρωπογενών καταστροφών αποτελεί ένα σημαντικό στόχο όλων των χωρών και σίγουρα αποτελεί στόχο και για την Κύπρο μας.

Το Ant1 Radio και η Τράπεζα Κύπρου, στηρίζουν φέτος τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και όχι μόνο σε αυτή την προσπάθεια με την αγορά εξειδικευμένου εξοπλισμού. Η χρέωση του κάθε μηνύματος είναι 0,61 σεντ.