Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ΘΟΚ

Οι στόχοι του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου (ΘΟΚ) καθώς και οι προκλήσεις που απορρέουν από τα υφιστάμενα ζητήματα του οργανισμού απασχόλησαν την 1η συνάντηση της Υφυπουργού Πολιτισμού, Βασιλικής Κασσιανίδου με το ΔΣ του ΘΟΚ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Υφυπουργείο στη συνάντηση «διατυπώθηκαν οι απόψεις και οι προτάσεις των μελών του νέου ΔΣ προς εξεύρεση βιώσιμων λύσεων και εφαρμογή καινοτόμων πρακτικών για την περαιτέρω ενίσχυση του οργανισμού και του κρατικού θεάτρου».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε η σημασία της συνεχούς συνεργασίας μεταξύ του Υφυπουργείου Πολιτισμού και του ΘΟΚ με κοινό στόχο την ανάπτυξη και την ενίσχυση του θεάτρου, το οποίο διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στο πολιτιστικό τοπίο της χώρας.

Η Υφυπουργός Πολιτισμού εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για τον διορισμό τους και επιβεβαίωσε την πρόθεση του Υφυπουργείου για συνεχή επαφή και υποστήριξη του έργου τους.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πολύτιμη συνεισφορά του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου της Κυβέρνησης για την επιλογή καταξιωμένων ατόμων για τα διοικητικά αξιώματα, επισημαίνοντας την πρόθεση για συνεχή επαφή και υποστήριξη του έργου του ΔΣ.

Η Υφυπουργός, καταλήγοντας, ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο σημαντικό έργο που έχει να επιτελέσει το νέο ΔΣ εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η νέα ηγεσία θα συμβάλει αποφασιστικά στην εξέλιξη και ανάπτυξη του ΘΟΚ, ενισχύοντας περαιτέρω τη θέση του στον πολιτιστικό χάρτη της χώρας, αλλά και την παρουσία του εθνικού κρατικού θεάτρου στο εξωτερικό.