Τηλεόραση Ραδιόφωνο
milo

Μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσει το κοινό στην Κύπρο πώς δημιουργούνται εντυπωσιακές τοιχογραφίες (Murals) ύψους έξι ορόφων, προσφέρεται από τις 28 Φεβρουαρίου μέχρι τις 3 Μαρτίου στις live performances του διεθνούς φήμης καλλιτέχνη Millo, που έχει ήδη ξεκινήσει να εργάζεται στη Λεμεσό για το οικιστικό έργο της Art Square. 

Όποιος επιθυμεί να ζήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία και να γνωρίσει τον Ιταλό καλλιτέχνη Francesco Camillo Giorgino, θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή και να κλείσει μια θέση εδώ: Millo at Art SQR

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη. Το αποκορύφωμα αυτής της καλλιτεχνικής προσπάθειας θα γιορταστεί στη μεγάλη τελετή εγκαινίων στις 6 Απριλίου, με την παρουσίαση των τοιχογραφιών του Millo μαζί με μια έκθεση που θα παρουσιάζει τα έργα των παιδιών από τα σχολεία που συμμετέχουν στο project. 

Ο Millo θα είναι παρών για να συζητήσει με τους επισκέπτες, προσφέροντας πληροφορίες για το έργο του και διασφαλίζοντας έναν ζωντανό εορτασμό της τέχνης παγκοσμίου κλάσης στη Λεμεσό.