Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τοπια

Το Γυμνάσιο Ακροπόλεως και η διαδικτυακή ομάδα «Τοπία της Κύπρου» διοργανώνουν την φωτογραφική έκθεση με τίτλο «Ας γνωρίσουμε τις ομορφιές της Κύπρου μας».

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18:00, στις Σπηλιές του Πάρκου Ακροπόλεως στη Λευκωσία και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την επισκεφθεί και το Σάββατο και την Κυριακή 24 και 25 Φεβρουαρίου από τις 16:00- 18:00.

Στόχος του Σχολείου είναι η φωτογραφική έκθεση να καταστεί θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο.

Οι συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες στην 1η μας φωτογραφική έκθεση θα λάβουν μέρος με μια φωτογραφία τους.

Η συμμετοχή στην φωτογραφική έκθεση ήταν ανοικτή για όλες/όλους τους μαθητές/τριες και η επιλογή των καλύτερων φωτογραφιών θα γίνει από κριτική επιτροπή που θα απαρτιστεί από ειδικούς της φωτογραφικής τέχνης της ομάδας Τοπία της Κύπρου.

Η φωτογραφική έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Στροβόλου και του Συνδέσμου Γονέων του Γυμνασίου και τα εγκαίνια θα γίνουν από τον έντιμο Δήμαρχο Στροβόλου κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους.

Η εκδήλωση θα διανθιστεί μουσικά από τη χορωδία του Γυμνασίου Ακροπόλεως.

Οι φωτογραφίες της έκθεσης θα τεθούν προς πώληση (15 ευρώ) στο κοινό που θα παρακολουθήσει την έκθεση και τα έσοδα από τις πωλήσεις προορίζονται για φιλανθρωπικό σκοπό, αφού θα διατεθούν για τους άπορους μαθητές και μαθήτριες του Σχολείου.