Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Barbie and Ken

Λίγο καιρό αφού ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ, η ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι έκανε το πρώτο της σχόλιο, αναφορικά με την απουσία τόσο της ίδιας όσο και της Γκρέτα Γκέργουικ από τις μεγάλες κατηγορίες των βραβείων η οποία έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο Χόλιγουντ.

Η πρωταγωνίστρια του «Barbie» είπε, σύμφωνα με το People: «Δεν υπάρχει λόγος να λυπάσαι όταν ξέρεις ότι είσαι τόσο ευλογημένος. Προφανώς πιστεύω ότι η Γκρέτα θα έπρεπε να είναι υποψήφια για Kαλύτερη Σκηνοθεσία, γιατί αυτό που έκανε είναι κάτι που γίνεται μια φορά στην καριέρα σου, μια φορά στη ζωή, αυτό που έφτιαξε είναι πραγματικό. Αλλά ήταν μια απίστευτη χρονιά για όλες τις ταινίες».

Η Μάργκοτ Ρόμπι και η σκηνοθέτις, Γκρέτα Γκέργουικ, βρέθηκαν εκτός υποψηφιοτήτων σε αντίθεση με τον Ράιαν Γκόσλινγκ ο οποίος θα διεκδικήσει Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για τον Κεν. Ο ηθοποιός όμως, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης τη δυσαρέσκειά του, που η Ακαδημία δεν τις συμπεριέλαβε.

«Δεν υπάρχει Κεν χωρίς Μπάρμπι και δεν υπάρχει ταινία "Barbie" χωρίς την Γκρέτα Γκέργουικ και την Μάργκοτ Ρόμπι, τους δύο ανθρώπους που είναι οι περισσότερο υπεύθυνοι από κάθε άλλον, για αυτή την ταινία που έγραψε ιστορία και γνώρισε παγκόσμια αναγνώριση. Καμία αναγνώριση δεν θα ήταν δυνατή για οποιονδήποτε στην ταινία χωρίς το ταλέντο, το τσαγανό και την ιδιοφυΐα τους. Το να πω ότι δεν είμαι απογοητευμένος που δεν είναι υποψήφιες στις αντίστοιχες κατηγορίες του, θα ήταν λίγο» δήλωσε ο Γκόσλινγκ στο People.