Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Χατζής Κατσαρός

Δύο εμβληματικοί καλλιτέχνες,o Γιώργος Κατσαρός και ο Κώστας Χατζής θα βρεθούν μαζί στη σκηνή στις αρχές Φεβρουαρίου και η αυτή η συνάντηση θα αποτελέσει αναμφίβολα το καλλιτεχνικό γεγονός της χρονιάς.

Δύο μεγάλοι καλλιτέχνες, δύο τεράστια κεφάλαια της μουσικής μας ιστορίας, δύο μουσικοί γαλαξίες συναντώνται φέτος το χειμώνα για να μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι στα χρόνια της αθωότητας και των ατμοσφαιρικών μπουάτ.

Πρόκειται για μια συνάντηση που εδώ και χρόνια και οι δύο επιθυμούσαν. Άλλωστε τους δύο άντρες συνδέει μια δυνατή φιλία που οικοδομήθηκε πάνω στην αμοιβαία εκτίμηση που έχει ο ένας για τον άλλο, για το έργο αλλά και την προσωπικότητά του.

Οι δημιουργικές πρόβες έχουν ξεκινήσει και η αλήθεια είναι ότι η επιλογή των τραγουδιών που θα ακουστούν δεν είναι εύκολη: «Κάθε λιμάνι και καημός», «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Πάμε για ύπνο Κατερίνα», «Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά», «Άσπρα θα φορέσω», «Απ’ τ’ αεροπλάνο», «Αυγερινός», « Αν σ’ αρνηθώ αγάπη μου», «Κυρά Γιώργαινα» …και τόσες ακόμα κορυφαίες επιτυχίες θα δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα που θα θέλουμε να απολαύσουμε ξανά και ξανά. Επιπλέον, οι δύο καλλιτέχνες επιλέγουν αγαπημένα τους τραγούδια από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο που θα μας εκπλήξουν.

Ως γνήσιοι gentlemen και με τη γενναιοδωρία των σπουδαίων θα μοιραστούν την σκηνή με δύο εξαιρετικές φωνές: την Χριστίνα Ράλλη και τη Δανιέλα Χατζή.

xatzis

Οι συναυλίες θα γίνουν:

Δημοτικό θέατρο Στροβόλου 5 Φεβρουαρίου

Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας 6 Φεβρουαρίου

Παττίχειο Δημοτικό θέατρο Λεμεσού 7 Φεβρουαρίου

Μαρκίδειο Δημοτικό θέατρο Πάφου 8 Φεβρουαρίου

Εισιτήρια από την ticketmaster.com, όλα τα ACS couriers και από το Παττίχειο θέατρο για την συναυλία της Λεμεσού.

xatzis