Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων υπάρχουν τόσες πολλές εκδηλώσεις για παιδιά και λίγες μόνο για ενήλικες. Σας καλούμε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας με ένα υπέροχο δώρο - μια αποκλειστική live-rock συναυλία στις 14 Δεκεμβρίου!

Απολαύστε όλες τις επιτυχίες του θρυλικού Smokey που ερμηνεύει ο Spirit of Smokey και ο Dean Alan Barton - ο γιος του εμβληματικού Alan Barton!
                                                                                                       
Μερικά γεγονότα για το SMOKIE

Πολλοί συνδέουν το συγκρότημα Smokey με τον Chris Norman, αλλά αυτός έφυγε από το γκρουπ στα μέσα της δεκαετίας του '80. Αυτή ήταν η αρχή της επιτυχημένης σόλο καριέρας του, αλλά το γκρουπ δεν έπαψε να υπάρχει, παρά τις αντιξοότητες. Ο Terry Uttley και ο Alan Silson, μαζί με τον Alan Barton, δημιούργησαν το «νέο» Smokie.

Ωστόσο, τον Μάρτιο του 1995, ο Άλαν Μπάρτον πέθανε τραγικά ως αποτέλεσμα ενός τροχαίου δυστυχήματος με ένα τουριστικό λεωφορείο. Αυτή η τραγωδία ώθησε τον κιθαρίστα Alan Silson να εγκαταλείψει επίσης το συγκρότημα. Το μόνο εναπομείναν αρχικό μέλος, ο μπασίστας Terry Uttley, αποφάσισε να συνεχίσει με το "Smokie"

Τον Οκτώβριο του 2008, σε μια συναυλία στη Γερμανία, ο Dean Barton (φωνητικά, κιθάρα), γιος του αποθανόντος τραγουδιστή των Smokie, Alan Barton, εντάχθηκε στο συγκρότημα. Η ενέργεια και οι φωνητικές ικανότητες του Dean οδήγησαν το συγκρότημα σε νέα ύψη. Με την εμφάνιση και τη φωνή του Dean να θυμίζει τόσο τον πατέρα του όσο και τον Κρις Νόρμαν, ήταν ξεκάθαρο ότι τα τραγούδια του Smokie είχαν επιτέλους βρει έναν άξιο νέο τραγουδιστή.

Η επιτυχία της ανανεωμένης ομάδας ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Το γκρουπ «Spirit Of Smokie», που είναι όμορφο και κομψό στη σκηνή, θα ερμηνεύσει όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια και τις θρυλικές επιτυχίες του Smokie στις 14 Δεκεμβρίου, 20:30 στο Παττίχειο θέατρο στη Λεμεσό!