Τηλεόραση Ραδιόφωνο
hyt

Ο Κύπριος καλλιτέχνης Theo Lucas ήταν ο φετινός εκπρόσωπος της Κύπρου στη μεγάλη εκδήλωση της Κοινοπολιτείας στις 11/11, καθηλώνοντας με ερμηνείες γνωστών τραγουδιών, όπως το «Χρυσοπράσινο Φύλλο»  και το «Imagine», μπροστά σε 56 χώρες.

Στην εκδήλωση, ο Theo Lucas ερμήνευσε για πρώτη φορά και ένα δικό του, καινούργιο κομμάτι με τίτλο «Το σπίτι μου», το οποίο έχει γράψει για τα κατεχόμενα μέρη της πατρίδας μας σαγηνεύοντας τους παρευρισκομένους. Το τραγούδι του αφιέρωσε στη γιαγιά του, αλλά και σε όλους τους Κύπριους πρόσφυγες και πεσόντες της τουρκικής εισβολής του 1974.

Οι ερμηνείες του τόνωσαν τα αισθήματα φιλοπατρίας και ειρήνης, συγκινώντας τους ακροατές, ενώ με το δικό του κομμάτι ιδιαίτερα ο ανερχόμενος καλλιτέχνης έστειλε μηνύματα ελευθερίας και αισιοδοξίας, ευχόμενος επανένωση στο νησί μας. Σε δηλώσεις του, ο Theo Lucas ανέφερε πως το νέο του τραγούδι θα κυκλοφορήσει με τον καινούργιο χρόνο.

Τον νεαρό καλλιτέχνη συνεχάρησαν ο Ύπατος Αρμοστής της Κύπρου στο Ηνωμένο Βασίλειο, κ. Ανδρέας Κακουρής, η δήμαρχος Κένσινγκτον και Τσέλσι, κα Preety Hudd, καθώς και αξιωματούχοι της Κοινοπολιτείας.

Ο Theo Lucas είναι Κύπριος τραγουδιστής, ο οποίος διαμένει μόνιμα στο Λονδίνο. Έχοντας γεννηθεί στην Πάφο, ξεκίνησε από μικρός το μουσικό του ταξίδι τραγουδώντας σε μπαράκια και γνωστές σκηνές.

Πιο πρόσφατα, έχει τραγουδήσει σε μεγάλες εκδηλώσεις όπως την εκδήλωση για την Διεθνή Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας στο St. Mary’s Church του Λονδίνου, τα εγκαίνια του εμβληματικού Battersea Power Station, και το Platinum Jubilee για τα 70 χρόνια της Βασίλισσας Ελισάβετ στον Βρετανικό θρόνο.

Έπειτα, την μουσική του υποστηρίζουν τοπικοί, αλλά και διεθνείς ραδιοσταθμοί, όπως το Riverside Radio, London Greek Radio, VIBE 107.6 και Caribbean Broadcast Network, με το πρώτο του τραγούδι «Rolling Stone» να έχει φτάσει τις 123.000 ακροάσεις.

Ακολουθήστε τον Theo Lucas:

Facebook: https://www.facebook.com/theolucasmusic

Instagram: https://www.instagram.com/theolucasofficial/

Youtube: https://bit.ly/2SSHtHR

Παρακολουθείστε τις ερμηνείες του από την εκδήλωση εδώ:

Χρυσοπράσινο Φύλλο: https://bit.ly/47iccmo

Imagine: https://bit.ly/3sCWjHO