Τηλεόραση Ραδιόφωνο
καρναβάλι Λεμεσός.

Αρχίζει την προετοιμασία του για το καρναβάλι του 2024 ο Δήμος Λεμεσού, ο οποίος ανακοινώνει πως θα αρχίσει να δέχεται δηλώσεις συμμετοχών για τη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση από τις 28 Νοεμβρίου μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου 2023.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στις 28 Νοεμβρίου δικαιούνται να δηλώσουν συμμετοχή όσοι συμμετείχαν στην παρέλαση του 2023 και τήρησαν όλους τους κανονισμούς, ενώ για όλους τους υπόλοιπους, το δικαίωμα συμμετοχής ξεκινά την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν με άρμα ή ομάδα πεζών στη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση, καλούνται να περάσουν από τα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών στην οδό Αγίου Ανδρέου 253, μεταξύ των ωρών 08:00 με 14:00, για συμπλήρωση της ειδικής φόρμας συμμετοχής, αλλά και για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες όσον αφορά στους φετινούς όρους και κανονισμούς.

Ο Δήμος Λεμεσού διευκρινίζει ότι δεν θα δέχεται δηλώσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικώς, αλλά ούτε συμμετοχές με αθλητικά θέματα, όπου οι στολές αφορούν ένα απλό παντελονάκι γυμναστικής και ένα φανελάκι.