Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Beonix Sept 2023

Τα ξένα media έχουν δείξει πρωτόγνωρο ενδιαφέρον για το πλέον μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς που διοργανώνεται στην Κύπρο. Χιλιάδες κόσμος από το εξωτερικό έχει οργανώσει ολόκληρα ταξίδια γύρω από αυτό το τριήμερο event δείχνοντας το τεράστιο ενδιαφέρον αλλά και υποστήριξη που υπάρχει στο εξωτερικό. Η εκδήλωση έχει αναφερθεί εκτενώς στα διεθνή μέσα ενημέρωσης με πάνω από 200 δημοσιεύματα να αναφέρονται σε αυτήν και να προβάλλουν την Κύπρο και τη Λεμεσό ανά το παγκόσμιο! Εκπρόσωποι γνωστών διεθνών μέσων ενημέρωσης θα καλύψουν την εκδήλωση εδώ στην Κύπρο πράγμα που κάνει αυτό το Φεστιβάλ να ξεχωρίζει σε σύγκριση με άλλα φεστιβάλ που έχουν γίνει στην Κύπρο.

Είμαστε σε απόσταση αναπνοής από το event καθώς βρισκόμαστε λίγες ώρες μακριά. Το BEONIX MUSIC FESTIVAL, ανοίγει τις πόρτες του σήμερα Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, στους χώρους της ΕΤΚΟ, Τσιφλικούδια, στη Λεμεσό.

Beonix Sept 2023

Αξίζει να σημειωθεί ότι το BEONIX MUSIC FESTIVAL πρωτοπορεί στη δημιουργία ενός νέου για τα Κυπριακά δεδομένα τουριστικού προϊόντος, τον «μουσικό τουρισμό» εφόσον η Λεμεσός θα κατακλύζεται τις τελευταίες μέρες από επισκέπτες του Φεστιβάλ που ταξιδεύουν ειδικά για να παρευρεθούν από χώρες όπως η Ελλάδα, Αγγλία, Ισραήλ, Σουηδία, Ελβετία, ακόμα κι απ’την μακρινή Αυστραλία.

Beonix Sept 2023

Πάνω από 50 καταξιωμένοι DJs τόσο απ’τη διεθνή όσο κι απ’την εγχώρια σκηνή της ηλεκτρονικής μουσικής, θα βρίσκονται κατά την διάρκεια των τριών αυτών ημερών στην κοσμοπολίτικη Λεμεσό με την συνοδεία ξένων και κύπριων fans που αναμένουν αυτό το Φεστιβάλ με ανυπομονησία.

Ραντεβού λοιπόν σε λίγες ώρες για ένα ασφαλές, μαγικό ταξίδι στο Πλανήτη 9 με το BEONIX MUSIC FESTIVAL στη Λεμεσό.

Beonix Sept 2023
Beonix Sept 2023
Beonix Sept 2023