Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ger

Σε λιγότερο από ένα μήνα, ο Tiësto, ο DJ και παραγωγός που έχει κερδίσει το βραβείο GRAMMY®, είναι πλατινένια διακεκριμένος από την RIAA και έχει αναδειχθεί ως «Ο μεγαλύτερος DJ όλων των εποχών» από το Mixmag, και #1 DJ από το περιοδικό Rolling Stone, έρχεται στην Κύπρο για μια exclusive εμφάνιση.

Με περισσότερες από 36 εκατομμύρια πωλήσεις άλμπουμ, και εκατομμύρια ακόλουθους στα social media, ο Tiësto συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει το τοπίο της ηλεκτρονικής μουσικής.

Ο Tiësto, ο απόλυτος leader της ηλεκτρονικής μουσικής, και έχοντας κερδίσει ευρεία αναγνώριση με επιτυχίες όπως «The Business» που οδήγησε σε μια υποψηφιότητα για το «Best Dance/Electronic Recording» στα 64α ετήσια βραβεία GRAMMY® και ασφάλισε 15 πλατινένια και οκτώ χρυσά πιστοποιητικά παγκοσμίως, έρχεται για μια εμφάνιση που αναμένεται εκπληκτική.

Ο διεθνής καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στη σκηνή του ZANTE Venue by Punin στις 10 Σεπτεμβρίου 2023. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 8:00 μ.μ. και η μαγεία θα ξεκινήσει στις 10:00 μ.μ. Μη χάσετε αυτήν την ηλεκτρισμένη νύχτα μουσικής και ζωντανής ενέργειας.

Ημέρα: Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023

Ώρα: 22:00

Τοποθεσία: ZANTE Venue by Punin

Προπώληση εισιτηρίων: SOLDOUT TICKETS & ZANTE VENUE BY PUNIN

Για πληροφορίες: 97888222