Τηλεόραση Ραδιόφωνο
2o Vegan Fam Festival

Το Vegan Fam Festival, το μεγαλύτερο οικολογικό φεστιβάλ της Κύπρου, επιστρέφει για τρίτη φορά το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Σεπτεμβρίου 2023 στο Πάρκο Αιωνόβιων Ελαιών στο χωριό Ψεματισμένος, Λάρνακα με τη στήριξη της Lidl Κύπρου. Ώρα έναρξης 14:00 - 23:00. Είσοδος ελεύθερη. 

Το Vegan Fam Festival είναι μια γιορτή αφιερωμένη σε κάθε μορφή ζωής! Είναι μια ευκαιρία τόσο για τους βίγκαν όσο και για αυτούς που ενδιαφέρονται για ένα υγιεινό τρόπο ζωής για τον εαυτό τους και τον πλανήτη, να περάσουν μια όμορφη μέρα στη φύση.

Ο βιγκανισμός δεν αποτελεί μόνο μια διατροφική συνήθεια ή επιλογή, αλλά είναι φιλοσοφία ζωής η οποία αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς στην Κύπρο και στο κόσμο. Οι άνθρωποι στρέφονται προς αυτόν είτε για ηθικούς και περιβαλλοντικούς λόγους, είτε για να βελτιώσουν την υγεία τους. 

3o vegan fam festival

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από τον βίγκαν τρόπο ζωής, να παρακολουθήσουν ομιλίες, επιδείξεις μαγειρικής και εργαστήρια από την Lidl Food Academy και γευσιγνωσία από το Vantastic Canteen, να δοκιμάσουν νόστιμα φαγητά, ποτά και γλυκά, να χαλαρώσουν στο κέντρο ευεξίας, να ψωνίσουν βίγκαν προϊόντα, να περάσουν δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά τους, να ακούσουν ζωντανή μουσική και άλλα πολλά.

 Το φεστιβάλ είναι φιλικό προς τα κατοικίδια, έχει οικολογικό χαρακτήρα και γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να περιοριστεί η χρήση πλαστικού στο ελάχιστο. 

Το Vegan Fam Festival τελεί υπό την Αιγίδα του Υφυπουργού Τουρισμού κυρίου Κώστα Κουμή.

Περισσότερες πληροφορίες βρείτε στη σελίδα του event στο Facebook, στη σελίδα www.veganfamfestival.com και στη σελίδα www.CyprusVeganGuide.com