Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Αγιος Λουκάς αφίσα2

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Λεμεσού και η σχολή χορού Μαχαλλεκίδη διοργανώνουν μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Κάτω από τον ίδιο ουρανό» με τη συμμετοχή του μουσικού σχήματος Άδμητου Πιτσιλλίδη. Στόχος της εκδήλωσης είναι η στήριξη του Συνδέσμου Γονέων Ενηλίκων Ατόμων με Νοητική Αναπηρία Απόστολος Λουκάς και του φιλανθρωπικού και κοινωνικού του έργου

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 και ώρα 8.30 μμ στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης από τις χορηγίες και τις εισφορές που θα συγκεντρωθούν θα παραχωρηθούν για ενίσχυση των Προγραμμάτων και Υπηρεσιών του Συνδέσμου.

Αγιος Λουκάς αφίσα

Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Δικηγορικός Σύλλογος Λεμεσού σε συνεργασία με τη Σχολή Χορού Μαχαλλεκίδη στη Λεμεσό και θα  τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού και της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
Αγιος Λουκάς

Συνδέσμος Γονέων Ενηλίκων Ατόμων με Νοητική Αναπηρία Απόστολος Λουκάς

Ο Σύνδεσμος ιδρύθηκε το 2000 στη Λεμεσό και έχει ως κύριο στόχο την κοινωνική ένταξη και ενσωμάτωση, την υποστηριζόμενη διαβίωση και την επαγγελματική αποκατάσταση των ενηλίκων με νοητική αναπηρία. Τριάντα επαγγελματίες απαρτίζουν τη Διεύθυνση, το προσωπικό και τους συνεργάτες του Συνδέσμου. Αυτή τη στιγμή στον Σύνδεσμο λειτουργούν 9 διαφορετικά προγράμματα. Μεταξύ αυτών το Πρότυπο Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων το οποίο εξυπηρετεί καθημερινά 58 ενήλικα άτομα με νοητική αναπηρία. Μέσω των τριών προγραμμάτων εργοδότησης με στήριξη του Συνδέσμου εργάζονται στην ανοικτή αγορά εργασίας 39 άτομα ενώ παρέχονται πολλές άλλες υπηρεσίες και δράσεις μέσα από άλλα σημαντικά προγράμματα. Προγράμματα που έχουν συμβάλει στην επιτυχία των στόχων του Συνδέσμου και στην καταξίωσή του στην κυπριακή κοινωνία για το πολύτιμο έργο του.

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ
Αγιος Λουκάς
Αγιος Λουκάς
LOGO LIMASSOL BAR ASSOCIATION
logo Αγιος Λουκάς