Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τφ

Για τις δυσάρεστες αλήθειες, που κρύβονται πίσω από τη λάμψη, μίλησε η συγγραφέας και δημοσιογράφος  Έλενα Ακρίτα στην παρουσίαση του νέου της βιβλίου με τίτλο "Μαμά, κοίτα, χωρίς χέρια" στην αίθουσα Αρχείου του ΡΙΚ το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΡΙΚ, η κ. Ακρίτα ανέφερε ότι ξεκινώντας αυτή τη νέα συγγραφική δουλειά είχε πει στον εαυτό της, ότι ή θα τα έλεγε όλα ή δεν θα έλεγε τίποτε. «Αυτή η εξομολόγηση, είναι ό,τι πιο γενναίο έχω κάνει στην ασήμαντη ζωή μου» είπε για το βιβλίο της, αποσπάσματα από το οποίο και διάβασε η ίδια.

Ο πολιτικός Τάκης Χατζηδημητρίου και ξάδερφος της κ. Ακρίτα ανέφερε ότι το "Μαμά, κοίτα, χωρίς χέρια" είναι ένα βιβλίο εξομολογητικό, για το οποίο χρειαζόταν ειλικρίνεια, αυτογνωσία και τόλμη για να γραφτεί. Η γραφή της Έλενας, πρόσθεσε, είναι η αποκορύφωση της προσωπικής της διαδρομής με δοκιμασίες και προκλήσεις.

Εκ μέρους του Γενικού Διευθυντή του ΡΙΚ, τη συγγραφέα καλωσόρισε στην Κύπρο και στο ΡΙΚ, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Γιάννα Ιακώβου λέγοντας ότι συνιστά ιδιαίτερη τιμή για το ΡΙΚ να φιλοξενεί μια πολυδιάστατη προσωπικότητα όπως η Έλενα Ακρίτα.

Ευχαρίστησε επίσης τη συγγραφέα που μοιράστηκε με το κοινό ωραίες ανθρώπινες στιγμές και όλα όσα προϋπήρξαν ή όσα συντελέστηκαν ή αποτέλεσαν αφορμή και αιτία για να γράψει το συγκεκριμένο βιβλίο.