Τηλεόραση Ραδιόφωνο
10th-Charity-ViennaBall

Η Επαγγελματική Καλλιτεχνική Σχολή Χορού «Fly-in-Dance», με την υποστήριξη του Δήμου της Βιέννης και της Αυστριακής Πρεσβείας στην Κύπρο, διοργανώνει το 10ο Charity Vienna Ball in Cyprus. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου 2023 στο ξενοδοχείο Hilton Λευκωσίας.

Ανακοίνωση των διοργανωτών αναφέρει πως η διοργάνωση διεξάγεται σε μια εποχή που ο κόσμος βιώνει δύσκολες στιγμές, με πίστη σε ένα λαμπρότερο μέλλον. Όπως προστίθεται, ο πόλεμος και οι κοινωνικές αναταραχές οδηγούν έναν αυξανόμενο αριθμό ασυνόδευτων ανηλίκων να ζητούν καταφύγιο στην Κύπρο, ελπίζοντας σε ένα σταθερό και ασφαλές περιβάλλον. «Ως ομάδα διεθνών χορευτών, θέλουμε να συμβάλουμε στην ευημερία αυτών των παιδιών, με τη μαγική παράσταση «Dance for Peace» στο φετινό 10ο Charity Vienna Ball in Cyprus», σημειώνεται. Φέτος από τα έσοδα της διάσημης παράστασης θα ενισχυθεί οικονομικά η ΜΚΟ Hope for Children - CRC Policy Center.

10th-Charity-ViennaBall

Κάθε χρόνο το Vienna Ball υποδέχεται εξέχοντα μέλη της κοινωνίας, από διάφορες χώρες, όπως επιχειρηματίες, πολιτικούς και διπλωμάτες. Η έντονη και ζεστή ατμόσφαιρα του Ball δημιουργεί ένα τέλειο περιβάλλον για να συναναστραφούν οι καλεσμένοι και να κάνουν νέες γνωριμίες, ενώ συγκεντρώνουν χρήματα για να ενισχύσουν έναν διαφορετικό οργανισμό κάθε χρόνο.

10th-Charity-ViennaBall

Το πρόγραμμα του 10ου Charity Vienna Ball in Cyprus θα περιλαμβάνει τα εγκαίνια από τα πρωτοεμφανιζόμενα χορευτικά ζευγάρια και την ορχήστρα. Διάφοροι χοροί όπως Waltz, Polka, Quadrille και Gallop θα παρουσιαστούν από τους καλλιτέχνες χορευτές και θα προσφερθούν Master classes για τους καλεσμένους.
 

10th-Charity-ViennaBall

Η εκδήλωση συνοπτικά
Τίτλος: 10th Charity Vienna Ball in Cyprus
Στόχος: Η διάδοση του μηνύματος της ειρήνης και η θεραπεία της ψυχής μέσω του χορού.
Επιλεγμένο θέμα: "Χορεύοντας για την Ειρήνη"
Ημερομηνία εκδήλωσης: 4 Μαρτίου 2023 στις 19:00, ξενοδοχείο Hilton, Λευκωσία


Μάθετε περισσότερα:
Βίντεο στο YouTube: https://youtu.be/76jEWZ3qQOI
Σελίδα Facebook: https://www.facebook.com/ViennaBallCY
Instagram: @viennaball.cyprus