Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Γιάννης Κότσιρας

Mια ωραία έκπληξη ετοιμάζει για τον φετινό χειμώνα ο Γιάννης Κότσιρας  ο οποίος ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι, όχι μόνο σαν τραγουδιστής, αλλά και σαν ηθοποιός. Η παράσταση θα παρουσιαστεί στην Κύπρο σε Λευκωσία και Λεμεσό.

 

Πρόκειται για την μουσικοθεατρική παράσταση “Κατάστρωμα Α που είναι στηριγμένη σε κείμενα του Οδυσσέα Ιωάννου  η οποία έκανε πρεμιέρα ήδη στην Αθήνα πριν λίγες μέρες και έλαβε πολύ καλές κριτικές και σχόλια.  Η σκηνοθετική επιμέλεια ανήκει  στον Γιώργο Κουτλή.

Η παράσταση αυτή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο σκελετός της είναι δομημένος πάνω στον ίδιο τον Γιάννη Κότσιρα. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την ιστορία ενός άντρα και μιας γυναίκας που γνωρίζονται τυχαία στο κατάστρωμα ενός πλοίου της γραμμής, ξεδιπλώνεται η μουσική πορεία του Γιάννη Κότσιρα, με τραγούδια από το προσωπικό του ρεπερτόριο, καθώς και τραγούδια από τη σπουδαία κληρονομιά των μεγάλων μας δημιουργών. Μια ιστορία για την ελπίδα, πως στο τέλος κάθε ταξιδιού υπάρχει πάντα κάποιο λιμάνι να μας περιμένει.

Στην παράσταση συμμετέχουν έξι μουσικοί και τρεις ηθοποιοί.

Τραγούδι: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ

Ηθοποιοί: Γιώργος Γάλλος  και  Νάνσυ Μπούκλη

Οι συναυλίες θα γίνουν:    

Λευκωσία  - Δημοτικό Θέατρο  Παρασκευή   17  Φεβρουαρίου  και

Λεμεσό  - Παττίχειο Θέατρο, Σάββατο  18  Φεβρουαρίου

Έναρξη συναυλιών  20:30

Μουσικοί:
Πλήκτρα-Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος
Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας
Κιθάρες: Κώστας Μιχαλός
Τύμπανα: Ηρακλής Παχίδης
Μπάσο: Γιάννης Πλαγιανάκος
Τραγούδι/βιολί: Δήμητρα Μπουλούζου