Τηλεόραση Ραδιόφωνο
event

Στους ρυθμούς της ηλεκτρονικής μουσικής και σε μυστική τοποθεσία, η ομάδα με την ονομασία Second Story διοργανώνει μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις ηλεκτρονικής μουσικής στην Κύπρο, το ερχόμενο Σάββατο 19 Νοεμβρίου στη Λεμεσό.

Οι διοργανωτές με μότο τη διασκέδαση στους ρυθμούς της ηλεκτρονικής μουσικής μακριά από καταχρήσεις, ετοιμάζουν ένα πάρτι που θα μείνει αξέχαστο στους παρευρισκόμενους.

Οι εκδηλώσεις του Second Story φιλοξενούν κορυφαίους dj από όλο τον κόσμο καθώς επίσης και εγχώριους σχεδιαστές και καλλιτέχνες, στους οποίους δίνεται η ευκαιρία να προβάλουν ρούχα από τις συλλογές και τα έργα τέχνης τους. Είναι δηλαδή πάρτι τα οποία συνδυάζουν μουσική, μόδα και τέχνη.

Σε συνέντευξη του στο ant1live ο δημιουργός των εκδηλώσεων Κρις Θεοδώρου, ανέφερε πως ένας από τους σκοπούς των εκδηλώσεων αυτών αλλά και σαν αρχή των καλλιτεχνών που συμμετέχουν, είναι η προώθηση του clean clubbing, τη διασκέδαση μακριά από καταχρήσεις.

«Στο επερχόμενο μας event θα υπάρχει φαγητό κάτι που δεν συνηθίζεται να προσφέρεται σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις και έχει ως απώτερο σκοπό οι παρευρισκόμενοι να περάσουν καλά, να διασκεδάσουν και να φάνε, παραμένοντας ωστόσο νηφάλιοι», πρόσθεσε.

Η ομάδα του Second Story αποτελείται από τον δημιουργό των εκδηλώσεων και Πολιτικό Μηχανικό Κρις Θεοδώρου, τον Ιδρυτή της ομάδας Dj John Raise, τον Επιχειρηματία και Σχεδιαστή Μόδας, Samuel, τον Interior Designer, Γιώργο Καλλένο, τον Επιχειρηματία Νικόλα Κισσονέργη και την Δικηγόρο-Επιχειρηματία, Μαρίνα Μιχαήλ.

Η τοποθεσία του event είναι μυστική και θα αποκαλυφθεί την ίδια ημέρα μέσα από ειδικό barcode που θα σταλεί σε όσους θα παρευρεθούν.