Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δτ

Προσωπική αλλαγή από το μίσος στην αγάπη και την αποδοχή του διαφορετικού

▪ΜΑΙΝΑ ΚΑΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΡΕΒΕΚΚΑ ΚΑΤΣΑΡΗ

Μέσα από το ρεαλιστικό παραμύθι του «Ο πιστός φίλος», ο μεγάλος Ιρλανδός δημιουργός Όσκαρ Ουάιλντ καλεί τα παιδιά να σκεφτούν και να διαμορφώσουν τη δική τους στάση. Οι εμψυχώτριες Μαρίνα Κατσαρή και Ρεβάκκα Κατσαρή ξεναγούν τους συμμετέχοντες/ουσες σε έναν κόσμο εννοιών και πανανθρώπινων αξιών. Σε αυτό το βιωματικό εργαστήριο, συνδυάζονται δημιουργικά οι αρχές της φιλοσοφίας για παιδιά (ΦγΠ), οι τεχνικές αφήγησης και θεάτρου/δράματος στην εκπαίδευση, ώστε να γίνουν κατανοητές και αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ζωής των παιδιών.

Απευθύνεται  σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, εμψυχωτές, κάθε είδους team leader και άτομα που εργάζονται σε χώρους δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Η Μαρίνα Κατσαρή είναι Αφηγήτρια / Θεατροπαιδαγωγός με ειδικότητα στην αφήγηση, το Δράμα και το Θέατρο στην εκπαίδευση και έχει εμπειρία στην εμψύχωση βιωματικών εργαστηρίων για παιδιά και ενήλικες.

Η Ρεβέκκα Κατσαρή είναι παιδαγωγός με ειδικότητα στη μουσική και έχει εμπειρία στην εμψύχωση βιωματικών εργαστηρίων για παιδιά.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 24 άτομα

δτ