Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δτ

Η συναυλία αφιέρωμα στον Elvis με τον Δώρο Δημοσθένους η οποία έγινε ήδη το καλοκαίρι που μας πέρασε, στην Ελλάδα και σημείωσε τεράστια επιτυχία, έρχεται τώρα τον Οκτώβριο στη Κύπρο στο Παττίχειο Λεμεσού στις 15 Οκτωβρίου. Η συναυλία θα γίνει συντροφιά με την δεκαμελή μπάντα του, υπό την διεύθυνση του Κωνσταντίνου Ζορπά και δίνει νέα πνοή στις πιο γνωστές χορευτικές επιτυχίες του βασιλιά της rock αλλά και στις ατμοσφαιρικές ερωτικές μπαλάντες του.

Ο Δώρος Δημοσθένους, ο οποίος ξέρει καλά να αναβιώνει το μύθο Έλβις, το χαρακτηριστικό τέμπο του, το κέφι και τον αισθησιασμό του θρυλικού βασιλιά του ροκ’ν ρολ σας υπόσχεται μια ωραία συναυλία με παρεϊστικη διάθεση, ρυθμό και κέφι.

Τραγούδια όπως, It’s now or never, Love me tender, Blues suede shoes, Marguerita, Can’t help falling in love, Suspicious mind, A little less conversation, The wonder of you και πολλές άλλες γνωστές επιτυχίες μεταμορφώνουν τον «κήπο» σε μια απέραντη καλοκαιρινή παραλία, μια βραδιά με πολύ χορό και πολύ φλερτ, πολλά χρώματα και έντονους ρυθμούς.

Η συναυλία θα αρχίσει στις 20:30.

Eiσιτήρια από την TICKETHOUR.COM.CY

δτ