Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μαθιου μακοναχι

Συνέντευξη στην εκπομπή της Amanda de Cadenet παραχώρησε ο Μάθιου ΜακΚόναχι, ο οποίος μιλώντας για την παιδική του ηλικία, αναφέρηκε σε δύο περιστατικά που τον σημάδεψαν, τα οποία όμως δεν καθόρισαν τη μετέπειτα ζωή του.

Αρχικά, ο ηθοποιός δήλωσε πως σε ηλικία 15 ετών τον είχαν εκβιάσει να κάνει σεξ για πρώτη φορά, κάτι που κατάφερε να διαχειριστεί χάρη στις συμβουλές του πατέρα του, ο οποίος του είχε μιλήσει για το θέμα.

«Με έμαθαν, με κατεύθυναν οι γονείς μου για τον σεβασμό σε μία γυναίκα, τον σεβασμό σε μία σχέση, τον σεβασμό για τη σεξουαλική οικειότητα, τον σεβασμό για τον χώρο", εξήγησε ο ηθοποιός, προσθέτοντας πως ο πατέρας του,  του μίλησε για τη συγκατάθεση και το γεγονός πως σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να περιμένει. "Γιε μου, ως άντρας σε μία κατάσταση, αν νιώσεις ποτέ πως το κορίτσι, η γυναίκα διστάζει, σταματάς. Μπορεί να τις νιώσεις να διστάζουν και μετά αφού σταματήσεις, μπορεί να θέλουν. Σταμάτα. Περίμενε μέχρι την επόμενη φορά", είπε ο ΜακΚόναχι, μεταφέροντας τα λόγια του πατέρα του.

Οπότε, όταν τον είχαν εξαναγκάσει να κάνει σεξ στα 15 του, ήξερε πως αυτό δεν προϋπόθετε μία υγιή σχέση, επομένως ήξερε πως ήταν κάτι που δεν ήθελε να κάνει.

«Όμως ήμουν πολύ ξεκάθαρος, πως αυτό δεν ήταν σωστό, δεν ήταν κουλ, πως δεν ήταν έτσι όπως έπρεπε να είναι. Μετά από αυτό, είχα αρκετές υγιείς σεξουαλικές σχέσεις και είχα κοπέλες που μου άρεσαν και τους άρεσα και μετά σιγά γίναμε πιο οικείοι και ήταν όμορφο και αδέξιο, όμως δεν ήταν άσχημο όπως εκείνη τη φορά», εξήγησε ο Μάθιου ΜακΚόναχι.