Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μάριος φργκούλης

Στην Κύπρο για έναν πολύ καλό σκοπό θα τραγουδήσουν οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Μάριος Φραγκούλης και Deborah Myers.

Η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της ανακοινώνει τον προγραμματισμό δύο μουσικών φιλανθρωπικών εκδηλώσεων, στις 17 Σεπτεμβρίου 2022 στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, στη Λεμεσό και στις 19 Σεπτεμβρίου 2022 στo Αμφιθέατρο της Σχολής Τυφλών, στη Λευκωσία.

Η διοργάνωση των δύο συναυλιών εμπίπτει στις διαρκείς, έμπρακτες προσπάθειες της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου και στους ευρύτερους στόχους της που έθεσε από την ίδρυση της, για ενίσχυση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών φροντίδας υγείας στα παιδιά της Κύπρου, καθώς τα καθαρά έσοδα θα προσφερθούν για οικονομική στήριξη των Παιδιατρικών Κλινικών που λειτουργούν σε όλες τις επαρχίες.

Οι συναυλίες τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και του Παγκυπρίου Ιατρικού Συλλόγου.

Ο Μάριος Φραγκούλης παρευρέθηκε σήμερα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Νικήτα Κυριάκου και αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν για καλό σκοπό. Μαζί του και ο Πρόεδρος της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου, Δρ Μιχάλης Αναστασιάδης.