Τηλεόραση Ραδιόφωνο
μουνγουολκ

Μετά από 3 χρόνια, οι εθελοντές της Νεολαίας Δήμου Παραλιμνίου κλείνουν ξανά το ραντεβού τους με όλους εσάς για τον πιο μελωδικό περίπατο, που δεν είναι άλλος από το Moonwalk 2022!

Το Moonwalk που όλοι αγαπήσαμε και σε όλους μας έλειψε, επιστρέφει δυναμικά, για να μας χαρίσει και πάλι τις ξεχωριστές του μελωδίες κάτω από την πανσέληνο του Σεπτέμβρη!

Το ραντεβού μας, ανανεώθηκε για τις 10 Σεπτεμβρίου από η ώρα 20:00 μέχρι η ώρα 23:00, όπου και πρόκειται να λάβει χώρα το πιο ονειρικό μουσικό γεγονός, εγκαινιάζοντας και το νεοφερμένο κομμάτι του πεζόδρομου.

Η εκδήλωση ξεκινά από το FigTree bay μέχρι και την παραλία Λούμα (μετά το εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στο αλιευτικό καταφύγιο Περνέρας). Υπάρχει διαθέσιμος χάρτης στα social media της Νεολαίας Παραλιμνίου και στην ιστοσελίδα της όπου μπορεί κανείς να βρει τις μπάντες που παίζουν και την τοποθεσία τους.

Φέτος,  θα μας κρατήσουν συντροφιά περισσότεροι από 102 επαγγελματίες μουσικοί για τρείς ολόκληρες ώρες, σε 26 σκηνές, και όλοι υπόσχονται να μας συνεπάρουν σε μαγικούς κόσμους υπό το φως της πανσέληνου.

Η πανσέληνος θα ξεκινήσει να ανατέλλει από την θάλασσα του Πρωταρά η ώρα 19:21 και ο περιηγητής θα μπορεί να ακούσει διαφορετικά είδη μουσικής κάτω από το φως της, δίπλα από την θάλλασα, μαζί με χιλιάδες άλλους, σκορπισμένους στα πέντε χιλιόμετρα ακτογραμμής.

Μαζί μας θα είναι και ο Κυπριακός Οργανισμός Αστρονομίας με δύο τηλεσκόπια, για να δούμε το φεγγάρι με άλλο μάτι.

Το MoonWalk είναι μόνο για μια νύκτα, μόνο για τρεις ώρες μόνο μια φορά τον χρόνο.

Η είσοδος είναι δωρεάν!

Σας περιμένουμε.