Τηλεόραση Ραδιόφωνο
τζειμς μπλαντ

Ντοκιμαντέρ για τον Βρετανό τραγουδιστή και τραγουδοποιό πίσω από τον ρομαντικό ύμνο της δεκαετίας του 2000 «You're Beautiful», Τζέιμς Μπλαντ εστιάζει στη ζωή του και την περιοδεία του «Greatest Hit Tour 2022» σε όλη την Ευρώπη.

Το πρότζεκτ περιγράφεται χιουμοριστικά ως «η ιστορία ενός Βρετανού ποπ σταρ, που μεγαλώνει και εξακολουθεί να παλεύει για να είναι στο πνεύμα της εποχής περίπου 17 χρόνια μετά τη στιγμιαία λάμψη του ως σταρ».

Το ντοκιμαντέρ, το οποίο σκηνοθετεί ο Κρις Άτκιν, θα εμβαθύνει στη ζωή του Μπλαντ, ο οποίος ήταν μάρτυρας γενοκτονίας στον πόλεμο στο Κόσοβο ως στρατιώτης του Βρετανικού Στρατού και κατά την επιστροφή στην πατρίδα του ηχογράφησε το «Back to Bedlam», το άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της δεκαετίας του 2000 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με το Variety, το ντοκιμαντέρ, το οποίο ακόμα δεν έχει τίτλο, θα ακολουθήσει τον Μπλαντ σε όλη την Ευρώπη, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του «Greatest Hit 2022». Την παραγωγή έχει αναλάβει η Lorton Entertainment

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση για το ντοκιμαντέρ, πρόκειται για «μια βάναυσα ειλικρινή ιστορία ενός οδυνηρά συνειδητοποιημένου μουσικού, κατά τον οποίο τελικά επικρατεί πάντα η επιμονή». Ο ίδιος ωστόσο, δήλωσε για το πρότζεκτ: «Εκ των υστέρων, δεν είμαι σίγουρος ότι το να τους αφήσω να το κινηματογραφήσουν ήταν καλή ιδέα».