Τηλεόραση Ραδιόφωνο
δτ

Από τον Σεπτέμβριο 2021 ένα νέο κεφάλαιο ξεκίνησε όσον αφορά στον καλλιτεχνικό προγραμματισμό της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου.

H καλλιτεχνική περίοδος χωρίστηκε σε πέντε συναρπαστικές σειρές, με την κάθε μια να προβάλλει μια διαφορετική πτυχή της καλλιτεχνικής αποστολής της ορχήστρας.

ΣΕΙΡΑ STARLIGHT

Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου συνεργάζεται με μεγάλους καλλιτέχνες της διεθνούς σκηνής, παρουσιάζοντας μαζί τους το ρεπερτόριό της.

ΣΕΙΡΑ PREMIERE

Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου φιλοξενεί καταξιωμένους και ανερχόμενους Κύπριους και ξένους καλλιτέχνες, παρουσιάζοντας έργα κυρίως από το καθιερωμένο ρεπερτόριο, αλλά και από το σύγχρονο ή και το πιο πειραματικό ρεπερτόριο.

ΣΕΙΡΑ EVENTS

H σειρά Events της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου αποτελείται από αυτόνομες συμπαραγωγές που αποκλίνουν από το συμφωνικό ρεπερτόριο, η καθεμιά με μοναδική, ξεχωριστή ταυτότητα εντάσσοντας έτσι όπερα, μιούζικαλ και πολυτομεακές παραγωγές στην καλλιτεχνική μας περίοδο.

ΣΕΙΡΑ ΚΥΠΡΟΦΩΝΙΑ

Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, μέσα από τις αυτόνομες παραγωγές της σειράς Κυπροφωνία, προβάλλει την Κυπριακή δημιουργία και το Κυπριακό μουσικό μέλλον, και δίνει έμφαση στο τοπικό στοιχείο προβάλλοντας την πολιτιστική και πολιτισμική εικόνα του νησιού.

ΣΕΙΡΑ ORCHESTRA 4 ALL

Μέσω της σειράς αυτής το έργο κοινωνικής προσφοράς της ορχήστρας συνεχίζει και επεκτείνεται.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου βγαίνει από το θέατρο και παίρνει τη μουσική στον κόσμο.

Η Ορχήστρα γίνεται η πόλη, οι δρόμοι, τα πάρκα και οι πλατείες.

Η Ορχήστρα αγκαλιάζει τις οικογένειες, τις κοινότητες και τα χωριά.

Η Ορχήστρα είναι για όλους!

δτ
δτ