Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Μουσικό Φεστιβάλ Κύπρου

 

Το διεθνές μουσικό φεστιβάλ Make Music Cyprus διοργανώνεται την Τρίτη, 21η Ιουνίου, από τις 17:00 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα σε διάφορα σημεία στην καρδιά της Λευκωσίας, για 4η συνεχή χρονιά από τον Μη-Κερδοσκοπικό Οργανισμό Make Music Cyprus.
 

Περισσότερες από 1000 πόλεις και 120 χώρες ενώνονται στο μεγαλύτερο διεθνή μουσικό εορτασμό, την μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου.  

Το φεστιβάλ Make Music Cyprus, προσκαλεί επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς, σπουδαστές και λάτρεις της μουσικής, ανεξαρτήτως επιπέδου, ηλικίας, φύλου, εθνικότητας και μουσικού είδους. Προσκαλεί επίσης χορωδίες, ορχήστρες, μπάντες, μουσικά σύνολα, ωδεία και μουσικές σχολές. 

Σε αντίθεση με ένα παραδοσιακό μουσικό φεστιβάλ, το Make Music Cyprus παρουσιάζει μουσική και μουσικούς όλων των πεποιθήσεων, επιπέδων και δεξιοτήτων και μουσικές δραστηριότητες, δωρεάν και ανοιχτές προς το κοινό σε υπαίθριους χώρους στην καρδιά της Λευκωσίας. Παίξτε μουσική μαζί μας από την Πλατεία Φανερωμένης, την Πλατεία Ελευθερίας, τις οδους Λήδρας και Ονασαγόρου, τη Λαϊκή Γειτονιά, τις λεωφόρους Μακαρίου και Στασικράτους και ανακαλύψτε τον μουσικό μέσα σας!

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://makemusiccyprus.org/
https://www.facebook.com/makemusiccyprus/    
https://www.instagram.com/makemusiccyprus/

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 70000216

Διοργανωτής: Make Music Cyprus 
Θεσμικός Χορηγός: Πολιτιστικές Υπηρεσίες ΥΠΠΑΝ 
Χορηγός Επικοινωνίας: ANT1
Υποστηρικτής: Δήμος Λευκωσίας  

Μουσικό Φεστιβάλ Κύπρου
Μουσικό Φεστιβάλ Κύπρου
Μουσικό Φεστιβάλ Κύπρου
Μουσικό Φεστιβάλ Κύπρου
Μουσικό Φεστιβάλ Κύπρου