Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Ο Τζο Μπάιντεν δεν μπερδεύει μόνο τα λόγια του αλλά αποκαλύπτει, άθελά του βέβαια, και τις οδηγίες που του δίνουν οι συνεργάτες του για το πώς θα κινείται στις δημόσιες εμφανίσεις του!

Η νέα γκάφα του Τζο Μπάιντεν ήρθε την ώρα που απένειμε το Προεδρικό Μετάλλιο Ελευθερίας στον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.

Στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο Αμερικανός πρόεδρος διαβάζει το κείμενο που έχει και κάποια στιγμή διαβάζει και τις οδηγίες που είχε συντάξει το επιτελείο του προς τον ίδιο!

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Τζο Μπάιντεν έδινε το μετάλλιο στον Γενς Στόλτενμπεργκ ακούγεται να διαβάζει μια οδηγία λίγων λέξεων προς το εαυτό του λέει: «Φωνάξτε τον στρατιωτικό βοηθό».

Από την άβολη κατάσταση τον έσωσαν τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων που «έπνιξαν» τα λόγια του Μπάιντεν.

«Δεν μπορεί να νικήσει τον Τραμπ»

Ο Αμερικανός πρόεδρος, που έχει εγείρει έντονη ανησυχία για την υγεία του και την ικανότητά του να κυβερνήσει για ακόμα τέσσερα χρόνια, θα προσπαθήσει με την εμφάνισή του στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ να αποδείξει ότι είναι ικανός να διεκδικήσει ακόμα μια θητεία απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ.

Την ίδια στιγμή αυξάνονται διαρκώς οι Δημοκρατικοί που αμφισβητούν ευθέως τον Αμερικανό πρόεδρο. Ο γερουσιαστής Μάικλ Μπένετ, Δημοκρατικός που εκλέγεται στο Κολοράντο, δήλωσε στο CNN πως θεωρεί ότι ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δεν μπορεί να νικήσει τον Ρεπουμπλικάνο προκάτοχό του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις ΗΠΑ την 5η Νοεμβρίου.

Πηγή: Έθνος