Τηλεόραση Ραδιόφωνο
πο

Ξεκινά σκληρή δουλειά, συλλογικά και χωρίς εκπτώσεις ώστε να προσφερθούν στους πολίτες της επαρχίας του καλύτερες υπηρεσίες και καλύτερη ποιότητα ζωής, δήλωσε ο πρώτος Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λάρνακας Άγγελος Χατζηχαραλάμπους, μετά την ανακήρυξη του την Τρίτη.

Ο κ. Χατζηχαραλάμπους είπε ότι με την ανακήρυξη ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία, «και συλλογικά ξεκινούμε δουλειά, σκληρή δουλειά χωρίς εκπτώσεις, βάσει των στόχων και του πλάνου που θέσαμε για να δώσουμε στους πολίτες της Λάρνακας τα αναμενόμενα, καλύτερη ποιότητα ζωής, καλύτερες υπηρεσίες».

Ακολούθως ευχαρίστησε εκ νέου τα κόμματα, τους πολίτες όλη της πόλης και επαρχίας Λάρνακας για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που του έδωσαν, μαζί με τους οποίους, όπως σημείωσε «επιτεύχθηκε ένα δυνατό εκλογικό αποτέλεσμα».

Συμπλήρωσε τη δήλωση του κάνοντας αναφορά σε δύο ανθρώπους, οι οποίοι όπως είπε δεν ήταν μαζί του για να χαρούν την ανακήρυξη του, στην μητέρα του Παναγιώτα και τον πεθερό του Κυριάκο, προσθέτοντας ότι θα ήθελε να ήταν μαζί του και ευχαρίστησε, την ομάδα του, τους συνεργάτες του, την οικογένεια του.