Τηλεόραση Ραδιόφωνο
1

Λαμβάνονται διαρκώς μέτρα για αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και αυτά αξιολογούνται σε καθημερινή βάση, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο οποίος το πρωί της Κυριακής παρευρέθηκε στο εθνικό μνημόσυνο των πεσόντων ηρώων της Εμπας.

Ερωτηθείς ποια μέτρα λαμβάνει το Κράτος για την αντιμετώπιση της αύξησης της εγκληματικότητας, ο κ. Λετυμπιώτης είπε ότι «διαρκώς λαμβάνουμε μέτρα». Δήλωσε πως «αξιολογούνται αυτά τα μέτρα σε καθημερινή βάση, αρκετά εκ των μέτρων τα οποία έχουν ήδη ληφθεί είναι ορατά από τους συμπολίτες μας, αλλά αυτό το οποίο θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια σε συνεργασία με την Αστυνομία είναι ως προς τη διαρκή, συνεχή αξιολόγηση όλων των μέτρων που έχουν ήδη ληφθεί ως προς την αποτελεσματικότητα τους, για να μπορέσουν να ενισχυθούν ακόμη περισσότερο στο μέγιστο δυνατό  βαθμό».

Σημείωσε περαιτέρω πως στις πρωταρχικές υποχρεώσεις και στις ύψιστες προτεραιότητας είναι η διασφάλιση και της ασφάλειας, αλλά και του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών μιας ευνομούμενης πολιτείας.