Τηλεόραση Ραδιόφωνο
ξυτ

Επίσημη εξαγγελία επαναδιεκδίκησης του αξιώματος του Δημάρχου Πάφου έκανε χθες βράδυ ο Φαίδωνας Φαίδωνος σε ξενοδοχείο στην Πάφο.

Ο κ. Φαίδωνος, στην παρουσία του τέως ΠτΔ Νίκου Αναστασιάδη, των Προέδρων ΔΗΣΥ και ΔΗΠΑ κ.α., αναφέρθηκε αναλυτικά στο έργο που επιτελέστηκε στην Πάφο επί της Δημαρχίας, παρουσιάζοντας το κάθε έργο ξεχωριστά και σημειώνοντας ότι η Πάφος τα τελευταία χρόνια άλλαξε και συνεχίζει να αλλάζει. 

Μιλώντας στην εκδήλωση της εξαγγελίας Φαίδωνος η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου ανέφερε πως ο Δήμαρχος Πάφου αποτελεί μια έμπρακτη απόδειξη εργατικού ανθρώπου με ενέργεια, πυγμή και αποφασιστικότητα να συγκρουστεί για να υπερασπιστεί το δίκαιο και το σωστό, ένα αξιόλογο πρεσβευτή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που αξίζει όλοι να στηρίξουμε, είπε. 

Ο Πρόεδρος της ΔΗΠΑ, Μάριος Καρογιάν ανέφερε πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο και τον κόμμα του να στηρίζουν έναν άνθρωπο που μεταμόρφωσε την Πάφο και της έδωσε ζωή. Ο Φαίδωνας Φαίδωνος, είπε, έκανε την Πάφο μια πόλη την οποία θαυμάζουν και μιλούν γι αυτήν Κύπριοι και ξένοι.