Τηλεόραση Ραδιόφωνο
Αννίτα Δημητρίου Νικόλας Παπαδόπουλος

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Αννίτα Δημητρίου, βρίσκεται στο Βουκουρέστι όπου και θα συμμετάσχει στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη 7 Μαρτίου.

Η κ. Δημητρίου στο περιθώριο του Συνεδρίου θα έχει συναντήσεις με ευρωπαίους αξιωματούχους, Επιτρόπους, αρχηγούς κρατών και κομμάτων του ΕΛΚ, μεταξύ άλλων με τον Πρόεδρο του ΕΛΚ κ. Manfred Weber τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρωθυπουργό της Κροατίας κ. Andrej Plenković.

Επιπρόσθετα η κ. Δημητρίου θα απευθυνθεί με ομιλία της στη Σύνοδο την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ θα συμμετέχει στις διαδικασίες εκλογής υποψηφίου του ΕΛΚ για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στο συνέδριο αναμένεται να επικυρωθεί το εκλογικό μανιφέστο του ΕΛΚ.

Την Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού συνοδεύουν στο Βουκουρέστι ο Αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Ευθύμιος Δίπλαρος, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Γλαύκος Κληρίδης κ. Χάρης Γεωργιάδης, ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου και συνεργάτες/ίδες.